Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB îşi ia atacant cu mare experienţă în Italia. Gigi Becali face transferul iernii: fotbalistul e marea dorinţă patronului roş-albaştrilor

FCSB îşi ia atacant cu mare experienţă în Italia. Gigi Becali face transferul iernii: fotbalistul e marea dorinţă patronului roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Dumitru Cardoso (29 de ani) vrea să plece de la Gaz Metan Mediaş, iar Gigi Becali (62 de ani) îşi poate îndeplini dorinţa de a-l transfera pe fostul atacant de la Napoli, aflat acum în Liga 1 la Mediaş. Patronul FCSB şi-a exprimat în trecut dorinţa de a-l transfera pe Dumitru Cardoso, iar acum poate profita de faptul că fotbalistul vrea să plece şi să-l înregimenteze la FCSB.

FCSB îşi ia atacant cu mare experienţă în Italia. Gigi Becali face transferul iernii şi-l aduce pe Dumitru Cardoso!

Gaz Metan l-a convins pe Dumitru Cardoso să semneze, în vara lui 2019, când atacantul n-a avut o variantă mai bună de transfer. Acum, după problemele pe care le are clubul - deşi a jucat în play-off-ul Ligii în sezonul trecut -, Dumitru Cardoso vrea să plece şi i-a anunţat pe conducătorii echipei ardelene de intenţiile sale. Când se va deschide perioada de transferuri, Dumitru Cardoso îşi doreşte o mutare departe de Gaz Metan.

Gigi Becali poate profita de intenţiile lui Dumitru Cardoso şi să-l transfere pe fostul atacant de la Napoli sau Empoli, care a jucat mult în campionatul Italiei. După ultima înfrângere suferită de Gaz Metan, 0-3 cu Astra, elevul lui Jorge Costa a vorbit, la flash-interviu, despre intenţia sa de a părăsi formaţia de pe Târnava Mare la începutul lui 2021.

”Clubul ştie dorinţa mea. Clubul ştie că sunt profesionist, că voi da 100% până la capăt, dar când se va deschide perioadă de mercato, vedem ce e mai bine pentru mine şi pentru club”, a spus Dumitru Cardoso, după meciul cu Astra, la Telekom Sport. Dumitru Cardoso a fost deţinut de Napoli între 2010 şi 2017, dar a jucat puţin pentru napoletani. Clubul de pe San Paolo l-a împrumutat în mai multe rânduri, tot în Italia, la echipe precum Empoli, Ternana, Citadella sau Reggina.

FCSB îşi ia atacant cu mare experienţă în Italia. Gigi Becali îl vrea de mult pe Dumitru Cardoso la echipa sa

De la plecarea lui Harlem Gnohere, FCSB are o probleme în centrul atacului, acolo unde nu găseşte soluţii viabile, deşi au fost încercate mai multe variante. Ultima, Sergiu Buş, l-a dezamăgit pe Gigi Becali, care acum caută un înlocuitor pentru vârful care a trecut şi el pe la Gaz Metan Mediaş. Gigi Becali a pus ochii pe Dumitru Cardoso încă din vara trecută, când acesta juca foarte bine sub comanda lui Edi Iordănescu, alături de Buş, la Mediaş.

În acest sezon, Dumitru Cardoso a marcat de şapte ori şi a livrat o pasă de gol în 11 partide jucate la Gaz Metan Mediaş.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Dumitru Cardoso în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2021 este anul în care expiră contractul dintre Cardoso şi Gaz Metan, în vară

În sezonul 2010-2011, pe când evolua la Napoli, Dumitru Cardoso a jucat împotriva FCSB în grupele Europa League.

Afla mai multe despre: dumitru cardoso transfer gigi becali fcsbdumitru cardoso transfer fcsbdumitru cardoso transfer gigi becaligigi becali tranfer dumitru cardoso fcsb 

viewscnt
Articole similare