Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB îşi schimbă sistemul pentru noul sezon: "Îl vom încerca în meciurile din Olanda". De la cine s-a inspirat Nicolae Dică

FCSB îşi schimbă sistemul pentru noul sezon: "Îl vom încerca în meciurile din Olanda". De la cine s-a inspirat Nicolae Dică

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a petrecut deja un sezon la FCSB, însă n-a câştigat niciun trofeu. Mijlocaşul are în palmares doar titlul câştigat cu FC Viitorul, în 2017. Pentru a nu rata din nou campionat în Liga I, Nicolae Dică s-a gândit să schimbe sistemul şi va merge pe celebrul 4-3-3, folosit şi de Hagi la FC Viitorul.

"Vom juca un nou sistem. Eu şi colegii mei, cei care au fost cu mine la Viitorul, am jucat foarte mulţi ani acolo acest sistem. Este unul mai ofensiv, care ne dă mai multe variante de a combina în atac. Să vedem cum ne vom descurca în partidele de pregătire din Olanda. Vom vedea ce va fi. Cu siguranţă, vor mai veni şi jucători valoroşi, aşa cum s-a întâmplat în fiecare an.

Trebuie să ne concentrăm mai mult pe campionat, pentru că nu l-am mai câştigat de mult timp. Însă, asta după ce vom juca în preliminariile Europa League. Avem acolo un adversar accesibil, dar în fotbal se pot întâmpla multe şi trebuie să fim foarte atenţi" , a declarat Florinel Coman.

 

Afla mai multe despre: fc viitorulolandaeuropa leaguefcsbnicolae dicahagicoman 

viewscnt
Articole similare