Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB îşi simte ameninţată poziţia pe podium. FC Botoşani a egalat-o la puncte pe vicecampioană. Moldovenii au câştigat fără probleme meciul cu Gaz Metan | VIDEO

FCSB îşi simte ameninţată poziţia pe podium. FC Botoşani a egalat-o la puncte pe vicecampioană. Moldovenii au câştigat fără probleme meciul cu Gaz Metan | VIDEO

Superliga

Comentarii

FC Botoşani nu i-a dat nicio şansă lui Gaz Metan. Echipa lui Marius Croitoru a câştigat la Mediaş, scor 2-0 şi a egalat-o în clasament la puncte (27) pe FCSB. Botoşănenii sunt pe locul 4, în timp ce fotbaliştii lui Uhrin rămân pe 6, cu 25 de puncte, la fel ca Astra.

VIDEO | Gaz Metan - FC Botoşani 0-2 (Dugandzic 15, Ofosu 35)

Min 90 - Final de meci. Gaz Metan pierde cu FC Botoşani, scor 0-2.

Min 46 - Dugandzic, foarte aproape să facă „dubla”.

Min 46 - A început repriza a doua.

Min 45 - Fluier final al primei reprize. Moldovenii conduc cu 2-0.

Min 45 - Şut bun al lui Florescu, blocat însă de Pleşca.

Min 35 - GOOOL!!! Ofosu face 2-0 pentru moldoveni.

Min 32 - Pierdere mare pentru Duşan Uhrin. Buş s-a accidentat şi este înlocuit cu Ely Fernandes.

Min 15 - GOOOL!!! Dugandzic deschide scorul pentru FC Botoşani.

Min 1 - A început meciul.

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca - Butean, M. Constantin(c), Popa, De Moura - Fofana, Droppa - Ciocan, Chamed, Velisar - Buş
Rezerve: Popa, Roşu, Romeo, Drăghici, Trif, Fernandes, Nicula, Avram, Nielsen

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Ofosu, Carlone, Keyta - Dugandzic(c)
Rezerve: Hankic, Patache, Cîmpanu, Ashkovski, Hristovski, Mendoza, Baxevanos, Ebenhofer, Holzmann


În sezonul regular, cele două formaţii au terminat nedecis atât în Ardeal, scor 0-0, cât şi în Moldova, scor 1-1. De altfel nu mai puţin de 9 din cele 18 dueluri „directe” dintre cel două disputate în Liga 1 s-au terminat nedecis. În rest, cinci jocuri au revenit moldovenilor iar patru ardelenilor

Gazdele pot depăşi FCSB în cazul unei victorii. Gaz Metan e pe locul patru în play-off-ul Ligii 1, cu 25 de puncte, în timp ce FCSB e pe locul trei, cu 27 de puncte. 

De cealaltă parte, moldovenii sunt ultimii în play-off. FC Botoşani a strâns 24 de puncte şi ar putea egala FCSB la puncte, în cazul unei victorii. 

Arbitrul Horaţiu Feşnic va conduce la centru partida Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani, care se va disputa vineri, de la ora 20.00, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I.

Feşnic va fi ajutat de asistenţii Alexandru Cerei şi Gero Szabo. Arbitru de rezervă va fi Marian Barbu, iar observator de arbitri Iosif Olah.

În play-out-ul Ligii I, în etapa a şasea, se va disputa vineri meciul Hermannstadt – Academica Clinceni, de la ora 17.00. Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din George Cătălin Găman (central), Radu Adrian Ghinguleac, Adrian Popescu (asistenţi) şi Szabolcs Kovacs (rezervă). Observator de arbitri va fi Zoltan Szekely.

Afla mai multe despre: gaz metanfc botosani 

viewscnt
Articole similare