Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB îşi trimite vedeta la Belgrad! Anunţul făcut de Mihai Stoica: ”Sperăm ca Marijana Kovacevic să poată interveni” | EXCLUSIV

FCSB îşi trimite vedeta la Belgrad! Anunţul făcut de Mihai Stoica: ”Sperăm ca Marijana Kovacevic să poată interveni” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Meciul cu Sepsi a fost cu ghinion pentru Florinel Coman. Atacantul FCSB-ului s-a accidentat la Sfântu Gheorghe şi a fost înlocuit după doar 19 minute de joc.

În minutul 9, Florinel Coman l-a executat pe Roland Niczuly şi a deschis scorul, după câteva ocazii uriaşe ratate de coechipierii săi.  Imediat după, ”Mbappe” a acuzat o durere în zona inghinală şi a părăsit terenul în minutul 19, în locul său intrând David Miculescu.

Florinel Coman merge la Belgrad! Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră pentru fanii naţionalei: ”Nu riscă să rateze EURO”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că Florinel Coman va merge la Belgrad pentru a se trata la Marijana Kovacevic, celebrul ”vraci” care l-a recuperat miraculos în urmă cu doi ani, după o accidentare mult mai gravă, suferită într-o partidă contra slovacilor Dunjaska Streda.

Oficialul FCSB i-a asigurat pe fanii FCSB şi pe cei ai naţionalei României că nu este vorba despre o accidentare gravă, astfel că, în acest moment, nu există niciun pericol ca Florinel Coman să nu joace la EURO 2024.

Cu toate acestea, MM Stoica a dat de înţeles că Florinel Coman este incert pentru partida cu Farul, din weekend, în care roş-albaştrii îşi pot adjudeca matematic titlul de campioană.

”L-am pierdut pe Coman. Este în RMN acum, e puţin cam devreme, dar este o leziune fibrilară 100%. Nu există risc pentru Euro, există risc pentru noi.

Sperăm că leziunea, dacă există, să nu fie într-o zonă apropiată de tendon ca să poată interveni Marijana Kovacevic, iar etapa viitoare să poată juca. Dacă poate să intervină Marijana, poate merge la Belgrad.

Nu există niciun risc pentru EURO dacă intervine Marijana. Intervenţia ei nu are nicio contraindicaţie. Dacă ea intervine, nu este predispus la recidiva. Este aceeaşi procedură, însă ea are un gel care conduce curentul mult mai bine, de aceea se reface mai repede.

Chiar şi fără intervenţia Marianei, tot nu este în pericol pentru Euro. Leziunea nu este gravă. El s-a oprit, nu a vrut să rişte. Trebuie să fie ceva mic, o contractură sau o întindere mică”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: superligafcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare