Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB joacă fără spectatori. Suporterii regretă situaţia: ”Nu vom mai face greşeala asta”

FCSB joacă fără spectatori. Suporterii regretă situaţia: ”Nu vom mai face greşeala asta”

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat că partida cu Chindia Târgovişte, de duminică seara (Arena Naţională), se va disputa fără spectatori.

FCSB joacă fără spectatori. Suporterii regretă situaţia: ”Nu vom mai face greşeala asta”

Totul în urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, care a dictat suspendarea terenului roş-albaştrilor pentru o etapă, precum şi plata unei noi amenzi în valoare de 60.000 lei, ca urmare a incidentelor de la meciul cu FC U Craiova 1948.

Este a doua amendă în valoare de 60.000 lei primită de FCSB în această săptămână, după cea legată de incidentele de la derby-ul cu Dinamo.

Suporterii lui FCSB regretă situaţia. Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB-ului, a ieşit în faţă şi a promis că Peluza Nord nu va mai crea incidente care pot duce la suspendarea terenului şi la amendarea clubului.

”Este o sancţiune pentru ce am făcut noi la meciul cu CFR Cluj, cu Craiova. Ne pare rău că am primit această sancţiune şi, din ce am înţeles, este cea mai mare amendă din istoria Ligii 1.

Dar, începând de astăzi, noi vom merge şi vom încuraja echipa, nu vom mai face greşeala asta. Într-adevăr, în cele două meciuri, care au fost în urmă cu două etape, adică Dinamo, Craiova şi chiar şi CFR, am dat torţe.

Nu mai vreau să repetăm acest lucru, pentru că nu vreau să afectăm echipa. Vreau să fim foarte bine înţeleşi, pentru că, până acum, ne-am făcut satisfacţia noastră de suporteri, faţă de cluburile cu care avem rivalitate.

Din momentul acesta, nu mai putem vorbi despre torţe, decât despre încurajarea echipei. Suntem în pragul suspendării de trei etape şi nu vreau să afectăm echipa”, a anunţat Gheorghe Mustaţă, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbsuporteri fcsb 

viewscnt
Articole similare