Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB l-a "distrus"! Cariera fotbalistului cu care Becali credea că dă lovitura a mers doar în jos! Fotbalistul a ajuns de nerecunoscut

FCSB l-a "distrus"! Cariera fotbalistului cu care Becali credea că dă lovitura a mers doar în jos! Fotbalistul a ajuns de nerecunoscut

Superliga

Comentarii

Kamer Qaka (25 de ani) a ajuns în fotbalul românesc în 2017 şi, după un prim sezon fulminant la Poli Iaşi, cariera lui a luat-o în jos. A fost cumpărat de FCSB, dar n-a dat satisfacţie, iar după experienţa de la formaţia din Bucureşti nu a mai fost nicăieri titular. Albanezul se află la U Craiova din vara lui 2019.

După calităţile arătate în meciurile jucate în primul sezon la Poli Iaşi, Gigi Becali (62 de ani) credea că dă lovitura cu fotbalistul din Albania, când l-a transferat, dar şi invers. Doar că nu a fost deloc aşa. Qaka a fost îndepărtat repede de la FCSB, după doar 381 de minute strânse în şapte partide. Experienţa de la FCSB pare că l-a marcat pe fotbalist, care nu a mai fost la fel de bun nici la Poli Iaşi, care l-a răscumpărat, nici la U Craiova, unde se află în prezent.

Poli Iaşi l-a luat înapoi de la FCSB în schimbul a 200.000 de euro, atât cât plătise şi formaţia roş-albastră, iar apoi l-a vândut mai departe tot pe 200.000 de euro, în Bănie. După o perioadă în care a legat meciuri ca titular la revenirea la Poli Iaşi, fără prea mari realizări în prestaţiile sale, trupa din Copou l-a vândut pe Qaka la U Craiova, în vara lui 2019.

La Craiova, Kamer Qaka a jucat doar 1.140 de minute, în 19 meciuri, dar rare ori ca titular. Ultima dată, Kamer Qaka a fost folosit când Corneliu Papură era antrenor, în derby-ul pierdut cu FCSB la Bucureşti, 4-1. Atunci, albanezul a jucat 20 de minute, iar de atunci a fost rezervă. Până la partida cu FCSB, Qaka a fost lăsat de cinci ori în afara lotului şi de două ori pe bancă.

În cele 1.140 de minute jucate în acest sezon la U Craiova, Kamer Qaka n-a reuşit niciun gol şi nicio pasă de gol.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Kamer Qaka în prezent, potrivit transfermarkt

Scăderea de formă a lui Kamer Qaka se observă şi în cota sa de piaţă, care a scăzut faţă de 2018, când fotbalistul valora un milion de de euro.

Afla mai multe despre: kamer qakau craiovafcsbpoli iasiscadere 

viewscnt
Articole similare