Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB l-a lăsat rece! Llullaku: ”Nu meritam să pierdem. Sincer, nu arată ca o echipă de titlu”

FCSB l-a lăsat rece! Llullaku: ”Nu meritam să pierdem. Sincer, nu arată ca o echipă de titlu”

Superliga

Comentarii

Llullaku spune că FCSB nu arată ca o echipă care poate lua titlul. Astra a pierdut cu 1-0 pe terenul FCSB-ului, dar Llullaku a ratat un penalty în minutul 21, la scorul de 0-0.

Llullaku spune că FCSB nu merita să câştige, deoarece Astra a dominat la numărul de ocazii. Atacantul Astrei susţine că FCSB i-a lăsat impresia de echipă care nu are forţa să se bată la titlu:

”Suntem dezamăgiţi, cred că nu meritam să pierdem. Am avut mai multe ocazii ca Steaua. Nu prea au ajuns la poartă. Cred că meciul ăsta, cine dădea gol primul, câştiga meciul. Din păcate, am ratat penaltiul. Am vrut să dau în stânga mea, sus. Nu s-a ridicat mingea. Şi terenul ăsta e dezastru, nu înţeleg cum se poate juca pe acest teren. Dar asta este. Este vina mea că am ratat penalty. Dar am mai avut ocazii după aia, nu am putut să dăm gol. Am zis, cine dădea gol primul, câştiga meciul. Din păcate, au dat ei.

(n.r. întrebat dacă FCSB arată ca o echipă de titlu) Sincer, nu. Am văzut echipele CFR, Craiova... care din punctul meu de vedere sunt peste Steaua în acest moment”,
a declarat Llullaku.

Afla mai multe despre: fcsbastraliga 1llullaku 

viewscnt
Articole similare