Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, la un pas de a îşi rata obiectivul încă din debutul sezonului: ”Dacă ia bătaie de la Dinamo, a pierdut definitiv campionatul şi locurile doi-trei”

FCSB, la un pas de a îşi rata obiectivul încă din debutul sezonului: ”Dacă ia bătaie de la Dinamo, a pierdut definitiv campionatul şi locurile doi-trei”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir a vorbit înaintea derby-ului dintre FCSB şi Dinamo, spunând că ”roş-albaştrii” şi-ar pierde şansele să prindă un loc pe podium dacă sunt înfrânţi de Dinamo

FCSB şi Dinamo se vor duela duminică seara, pentru prima oară în actualul sezon. Derby-ul dintre cele două vine imediat după pauza internaţională şi se anunţă incendiar. ”Câinii” au apucat să aducă întăriri odată cu ridicarea interdicţiei la transferuri, în timp ce ”roş-albaştrii” au mai avut timp să lucreze sub conducerea lui Edi Iordănescu şi caută să spele din ruşinea din ultimul derby, cu CFR.

Cu doar nouă puncte după şapte etape, FCSB a avut un început dezastruos de sezon, iar Dumitru Dragomir este de părere că un nou rezultat negativ ar scoate formaţia lui Becali din lupta pentru un loc pe podium. Fostul şef al LPF-ului îi vede pe ”roş-albaştri” favoriţi cu Dinamo şi avertizează că nu îşi pot perimite să fie înfrânţi.

FCSB, la un pas de a îşi rata obiectivul încă din debutul sezonului

Stai să îi vedem cum joacă. Aşa nume au. Mă întrebaţi după două jocuri şi vă spun. La Dinamo e greu. Cu toate că acuma văd că se mişcă lucrurile. Nu ştiu ce şanse au în meciul cu FCSB. Să zicem un 40%. Şi Steaua (n.r. FCSB) e în cofă mare!

Au şi ei nevoie de puncte ca de aer! Iordănescu nu îşi mai permite încă o înfrângere. Dacă iau bătaie de la Dinamo au pierdut campionatul definitiv şi locurile doi-trei. Meciul cu Dinamo cu siguranţă e decisiv”, a declarat Dumirtu Dragomir, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbdinamofcsb dinamodumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare