Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, la un pas de cel mai tare TRANSFER! Gigi Becali e în culmea fericirii. Jucătorul poate semna în câteva zile

FCSB, la un pas de cel mai tare TRANSFER! Gigi Becali e în culmea fericirii. Jucătorul poate semna în câteva zile

FCSB

Comentarii

Gigi Becali e în culmea fericirii! Fotbaliştii de la FCSB evoluează excelent pentru România U21 la EURO 2019, iar unul dintre transferurile pentru care a insistat cel mai mult e tot mai aproape de a se realiza.

Gică Hagi a surprins pe toată lumea în momentul în care a hotărât să-l aducă pe Steliano Filip la Viitorul Constanţa. Fotbalistul nu s-a regăsit la Hajduk Split, iar apoi a retrogradat cu Dunărea Călăraşi. Totuşi, ”Regele” are încredere în el şi l-a adus la fosta campioană a României.

Această mutare îi deschide practic uşa de plecare lui Bradley De Nooijer! Fundaşul e dorit cu insistenţă de FCSB, iar acum că Hagi a acoperit banda stângă mutarea e foarte aproape să se realizeze.

Dacă totul va merge conform planului, atunci De Nooijer urmează, în câteva zile, să semneze contractul cu FCSB. Singurul lucru care îl poate deturna din drumul spre vicecampioana României e o ofertă de ultimă oră din străinătate. Pentru moment, fundaşul stânga de la Viitorul nu are nicio ofertă concretă în afara de cea de la Becali.

Afla mai multe despre: becalide noiijerfcsbhagiviitorul 

viewscnt
Articole similare