Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, la un pas să piardă 1,5 milioane de euro! Un sponsor, aproape de faliment

FCSB, la un pas să piardă 1,5 milioane de euro! Un sponsor, aproape de faliment

FCSB

Comentarii

FCSB ar putea fi "zdruncinată" la nivel financiar prin pierderea sumei de 1,5 milioane de euro, din cauză că unul dintre sponsorii principali, City Insurance, este aproape de faliment. FCSB şi City Insurance au un parteneriat de mai mult timp şi echipa lui Gigi Becali a încasat sume importante de bani.

FCSB, la un pas să piardă 1,5 milioane de euro! Un sponsor, aproape de faliment

Bugetul FCSB pentru sezonul viitor al putea fi mult mai mic faţă de cel actual. FCSB a pierdut mai întâi banii din ratarea calificării în grupele Conference League, iar apoi, scrie Hotnews, ar putea să mai piardă 1,5 milioane de euro. Sursa citată notează faptul că societatea de asigurări City Insurance e aproape de faliment.

City Insurance e sponsorul principal al FCSB.

În conturile City Insurace nu a fost efectuată nicio plată aferentă contravalorii acţiunilor subscrise de către acţionarul minoritar i3CP HOLDING BV. Subscrierile vizau capitalizarea cu 150 milioane de euro, necesare pentru evitarea deschiderii procedurii de faliment, mai scrie sursa citată.

La finalul lunii august, vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară explica ce riscă firma dacă suma nu intră în conturi: „Dacă banii promişi nu intră în conturile companiei, aplicăm prevederile legale, adică declanşăm procedura retragerii autorizaţiei de funcţionare şi intrarea în faliment”, a spus Cristian Roşu.

FCSB şi City Insurance sunt parteneri din 2013.

Afla mai multe despre: fcsbcity insurancefalimentsponsorbani 

viewscnt
Articole similare