Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Becali e în culmea fericirii. Revenire de senzaţie anunţată la echipă: "Da, voi veni!"

FCSB, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Becali e în culmea fericirii. Revenire de senzaţie anunţată la echipă: "Da, voi veni!"

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă, însă Gigi Becali i-a întărit lotul lui Bogdan Argeş Vintilă cu un nou jucător. Cristi Manea a fost adus de patronul roş-albaştrilor pentru partea dreaptă a defensivei vicecampioanei.

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League, pentru al doilea sezon consecutiv, iar în Liga I este la 11 puncte în spatele liderului Gaz Metan Mediaş, după primele opt etape disputate din noua stagiune. De perioada dificilă prin care trece vicecampioana României a aflat şi Nicolae Stanciu.

Fostul jucător al roş-albaştrilor a tras un semnal de alarmă şi le-a reamintit oficialilor de la FCSB că echipa este în pericol să rateze calificarea în play-off-ul Ligii I, pentru prima dată în istorie.

"Încerc să fiu realist şi zic că, în momentul de faţă, ar trebui să se gândească să prindă play-off-ul. Văzusem programul lor, urmează meciuri grele şi, dacă nu continuă la fel, cu victorii, va fi greu să prindă play-off-ul. De aia mă gândesc că e prematur ca ei să vorbească despre campionat când au de recuperat 7-8 puncte până la play-off" , a declarat Nicolae Stanciu.

Becali, veste uriaşă la FCSB. Stanciu şi-a anunţat revenirea

Nicolae Stanciu a cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României alături de FCSB, în perioada 2013-2016, iar acum recunoaşte că i-ar surâde o eventuală revenire în Liga I. 

"Nu ştiu ce-mi va rezerva viitorul. Deocamdată, am contract pe termen lung cu Slavia Praga. Probabil dacă mă vor dori cei de la Steaua, după ce voi împlini 30 de ani, voi veni" , a declarat Nicolae Stanciu.

După plecarea de la FCSB, mijlocaşul de 26 de ani a câştigat titlul şi Supercupa Belgiei, cu Anderlecht, apoi a mai evoluat pentru Sparta Praga şi pentru Al Ahli. În vara acestui an, Stanciu a semnat cu Slavia Praga, unde mai are contract până în 2023.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Nicolae Stanciu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauastanciubecali 

viewscnt
Articole similare