Experiențe împreună.
You are here:

FCSB, lovitura sezonului în Liga 1! "Gigi Becali a zis că mă vrea la Steaua". El e atacantul din România aşteptat după plecarea oficială a lui Buş

FCSB, lovitura sezonului în Liga 1! "Gigi Becali a zis că mă vrea la Steaua". El e atacantul din România aşteptat după plecarea oficială a lui Buş

FCSB

Comentarii

FCSB are probleme pe postul de atacant. Antrenorul Toni Petrea se bucură pentru cele 25 de reuşite ale lui Dennis Man şi Florin Tănase în Liga 1, în acest sezon, dar tehnicianul e conştient că ar putea avea parte de un atac letal dacă ar fi acoperit şi în centrul ofensivei. Gigi Becali e conştient de problemă şi a luat legătura cu un fotbalist din Liga 1 deja.

Gigi Becali a luat legătura cu Constantin Budescu pentru a-l transfera la FCSB. Doar cluburile trebuie să se înţeleagă

Fotbalistul Astrei, Constantin Budescu, a acordat un interviu pentru Telekom Sport în care, printre altele, a dezvăluit care e stadiul posibilului său transfer la FCSB. Gigi Becali l-a întrebat dacă doreşte să vină, fotbalistul a lăsat de înţeles că şi-ar dori, dar acum Astra şi FCSB trebuie să se înţeleagă asupra trecerii. 

De asemenea, Budescu a mai susţinut că ar putea semna cu o echipă, fiind în ultimele şase luni de contract cu Astra, dar ar risca să nu mai joace: "Nu am ce să lămuresc, nu e nicio ofertă clară de nicăieri, doar vorbe. Cu domnul Niculae am vorbit înainte să reîncepem campionatul, mi-au spus câteva lucruri, dar nu am ajuns la nimic deocamdată. Cu domnul Gigi Becali, la fel, mi-a zis că mă vrea la Steaua (n.r. - FCSB), dar trebuie să discute cu cei de la Astra, ca să pot să merg la Steaua (n.r. - FCSB). Dacă ei se înţeleg, probabil că o să merg, dar, din ce am înţeles, este foarte greu, pentru că domnul Niculae nu vrea să mă lase. 

Eu mai am contract cinci luni de zile. Bine, e adevărat, pot semna cu orice echipă, dar mai am contract şi, dacă o să semnez şi nu mă lasă, probabil o să stau pe aici şi nu o să joc", a declarat Constantin Budescu pentru Telekom Sport. 

Constantin Budescu îi face pe plac lui Gigi Becali dacă se transferă la FCSB

Budescu ar urma să joace atacant la FCSB, dacă transferul se va realiza: "Bine, n-am probleme. Am mai jucat şi aici 9 fals şi cred că m-aş descurca. Chiar făceam o glumă cu băieţii că pot juca liniştit oriunde de la mijloc în sus", a mai spus fotbalistul Astrei. 

Problemele de la Astra, recunoscute

Fotbaliştii Astrei înregistrează restanţe financiare, iar acest aspect ar putea juca un rol decisiv inclusiv în alegerea lui Constantin Budescu de a se transfera la FCSB: 

"Nu ştiu dacă o să se rezolve vreodată problema financiară, dar asta e, nu avem ce face, ne-am obişnuit. Important e să obţinem rezultate pozitive şi acum, dacă o să ne mai plătească şi ei, cu atât mai bine. Noi ne-am dorit tot timpul să nu se mai promită nimic şi, dacă o să plătească, bine, pentru că noi ştim situaţia, dar sunt jucători noi care au venit. Ei chiar cred că o să se plătească şi au aşteptări şi, când nu se plăteşte, este mai rău. Aşa, mai bine să nu se mai promită şi să se plătească când o să se poată", a mai spus Budescu. 

În cazul unui transfer, Constantin Budescu va bifa a doua sa perioadă la FCSB. Fotbalistul a mai jucat la echipa lui Gigi Becali între 2017-2018, înainte de a pleca la Al Shabab. 

La FCSB, Budescu are 13 goluri şi 12 pase decisive în 37 de partide. 

viewscnt
Articole similare