Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, made in România! Gigi Becali a luat o decizie istorică. Fotbaliştii care au fost interzişi în lot: "Eu nu-i mai iau. Deloc!"

FCSB, made in România! Gigi Becali a luat o decizie istorică. Fotbaliştii care au fost interzişi în lot: "Eu nu-i mai iau. Deloc!"

FCSB

Comentarii

FCSB va avea, în curând, doar jucători români în lot, conform anunţului lui Gigi Becali. Finanţatorul vicecampioanei a dat o nouă directivă: fără fotbalişti străini la echipă!

Gigi Becali ia noi decizii la FCSB, echipă cu care nu a mai cucerit campionatul din 2015 şi care are şanse mici de a-l obţine în acest sezon, fiind la o distanţă considerabilă de liderul CFR Cluj şi U Craiova, care e pe doi. 

Omul de afaceri a anunţat că nu va mai transfera fotbalişti străini la FCSB şi că va reduce sumele pe care le plătea în trecut pe jucători precum Florinel Coman, Florin Tănase sau Dennis Man. 

Astfel, FCSB va fi o echipă alcătuită exclusiv din jucători români. De asemenea, Gigi Becali a explicat şi motivele pentru care l-a transferat pe Marius Briceag: "Da, l-am luat pe Briceag. Am zis că-mi trebuie fundaş central, iar român de unde? Jucători străini eu nu mai iau! Deloc! Deloc! Am zis că îl iau gratis şi jucăm fundaş central cu el, cât face faţă. Şi o să mai avem un fundaş central tot român. Eu cheltuiesc milioane de euro la academie. Nu mai dau bani pe jucători, pentru că am în academie toată crema fotbalului românesc. Bine, mai are şi Gică Hagi", a anunţat Gigi Becali la ProX. 

În această perioadă, Gigi Becali s-a despărţit de mai mulţi jucători străini. Marko Momcilovic şi Harlem Gnohere au plecat, în timp ce sârbul Bogdan Planic e şi el pe picior de plecare. 

În acest moment, doar Bogdan Planic şi Aristidis Soiledis sunt singurii străini din lot, în timp ce William de Amorim va reveni în această vară, după împrumutul la Xanthi. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare