Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a realizat încă un transfer. Salomao a semnat cu echipa lui Becali şi va avea un salariu uriaş pentru Liga I: "Am venit la un club mare"

FCSB a realizat încă un transfer. Salomao a semnat cu echipa lui Becali şi va avea un salariu uriaş pentru Liga I: "Am venit la un club mare"

FCSB

Comentarii

După ce luni l-a transferat pe Thierry Moutinho, FCSB a bătut palma şi cu Diogo Salomao, fost jucător la rivala Dinamo. Mijlocaşul portughez va avea un salariu lunar de 15 mii de euro.

UPDATE 15:10 | FCSB a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, transferul lui Diogo Salomao:

"Bine ai venit, Diogo Salomao!

FCSB anunţă că Diogo Ferreira Salomao va îmbrăca tricoul echipei noastre în sezonul 2019-2020.

Atacantul în vârstă de 30 de ani a semnat marţi contractul cu FCSB şi va începe antrenamentele alături de noii săi colegi. Diogo va purta numărul 24.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Diogo Ferreira Salomao este un jucător născut pe 14 septembrie 1988, la Amadora (Portugalia) şi care a început fotbalul la Estrella Amadora. A trecut, de-a lungul carierei, pe la Casa Pia, Real SC şi Sporting Clube de Portugal, ultimul club cedându-l, în două rânduri, sub formă de împrumut, la RC Deportivo la Coruna. Între 2016 şi 2017 a evoluat pentru RCD Mallorca, pentru ca în vara lui 2017 să ajungă la FC Dinamo Bucureşti, pentru care a jucat în 61 de partide, a înscris de 15 ori şi a oferit 17 pase de gol. În perioada februarie-mai 2019 a evoluat pentru Al-Hazm, din Arabia Saudită.

Mai jos puteţi citi primele declaraţii oferite de Salomao după semnarea contractului, în exclusivitate pentru www.fcsb.ro:

<<Am fost foarte fericit când am fost contactat de FCSB, deoarece am considerat aceasta drept o recunoştinţă a lucrurilor bune pe care le-am făcut în România. Am venit la un club mare şi voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele. Am toate condiţiile pentru a performa aici, astfel încât abia aştept să mă bucur de fotbal alături de noii mei colegi. Sper să câştig titlul de campion şi să am şi evoluţii foarte bune în acest an>>" , se arată pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

UPDATE 11:50 | Diogo Salomao a semnat cu FCSB pe două sezoane. Mijlocaşul portughez va avea un salariu lunar de 15 mii de euro şi va fi prezentat oficial, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, alături de Thierry Moutinho.


Portughezul Diogo Salomao a ajuns la Bucureşti, unde urmează să-şi pună semnătura pe contractul cu vicecampioana României.

El a fost deja preluat de un oficial al clubului patronat de Gigi Becali, iar marţi va semna contractul cu gruparea antrenată de Bogdan Andone. Marţi dimineaţă, la prima oră, Salomao va fi prezent la Palatul din Aleea Alexandru.

”Florin Ştefan sau De Nooijer. Va veni unul dintre ei. Dacă-l iau pe Ştefan, nu-l mai iau pe De Nooijer. Nu pot să-i iau pe amândoi. Ce fac? Adun patri fundaşi stânga? Dacă-l iau pe Ştefan, nu-l mai iau pe De Nooijer. Mai am doi, pe Momcilovic şi pe Stan. Moutinho vine duminică, semnăm cu el, e făcută. Salomao e posibil să vină”, declarase Gigi Becali, potrivit Pro X, în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: diego salomaogigi becali 

viewscnt
Articole similare