Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB merge rău, Vintilă vede partea plină a paharului: "Jocul a fost bun, dar n-am reuşit să marcăm! Meritam să câştigăm!"

FCSB merge rău, Vintilă vede partea plină a paharului: "Jocul a fost bun, dar n-am reuşit să marcăm! Meritam să câştigăm!"

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă (48 de ani) a reacţionat la finalul meciului FC Botoşani - FCSB 2-2 şi a spus, la flash-interviul de după partidă, că i se pare că jocul echipei sale a fost unul bun, doar că a lipsit precizia la finalizare şi golul victoriei. Fostul portar a explicat de ce l-a schimbat pe Adi Petre (22 de ani) la pauză şi i-a luat apărarea lui Cristi Bălgrădean, care a greşit la golul doi al gazdelor.

"Din păcate, nu am reuşit să câştigăm. Am făcut o a doua repriză nu foarte reuşită, dar jucătorii au arătat că au muncit, s-au sacrificat. Din păcate, n-am reuşit să mai marcăm. Este un egal care nu ne ajută, dar care, din punctul meu de vedere, ne dă speranţe pentru viitor.

Eu spun că are valoare (n.r. - echipa), ei au demonstrat că sunt jucători buni, dar singurul lucru care lipseşte este golul. Am reuşit să marcăm două goluri foarte frumoase, dar am şi primit. Este un joc de luptă, pe care nu am reuşit să-l câştigăm. Îmi pare rău, pentru că meritam. Jocul, per amsamblu, din punctul meu de vedere a fost bun.

(n.r. - de Petre) Suntem într-o săptămână cu trei jocuri, ne bazăm pe Adi, are nevoie de minute. Dar trebuie să-l folosim şi în meciurile următoare.

(n.r. - de Bălgrădean) Se poate întâmpla oricui. Suntem alături de el, în multe momente ne-a scos. Este un portar de experienţă, ne-a scos din multe momente grele.

Pentru moment, trebuie să strângem rândurile. După un punct, e foarte greu să te baţi la titlu.


(n.r. - de Cupa României) Este un obiectiv care ne interesează, vom aborda cu maximă seriozitate. Orice echipă joacă contra noastră dă mult mai mult decât posibilul lor. Îşi dau viaţa",a spus Bogdan Vintilă, la Telekom Sport, după meciul FC Botoşani - FCSB 2-2.

În urma acestui rezultat, FCSB a acumulat 23 de puncte şi a rămas pe locul trei la o lungime distanţă de FC Botoşani, care e pe locul doi, cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: bogdan vintilăfcsbvideoliga 1 

viewscnt
Articole similare