Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, nevoită să plece din nou de pe Arena Naţională! Răzvan Burleanu a făcut anunţul: "Am oferit sprijinul nostru!". Unde s-ar putea juca meciul FCSB - Sepsi

FCSB, nevoită să plece din nou de pe Arena Naţională! Răzvan Burleanu a făcut anunţul: "Am oferit sprijinul nostru!". Unde s-ar putea juca meciul FCSB - Sepsi

FCSB

Comentarii

FCSB e nevoită să se mute de pe Arena Naţională. Formaţia roş-albastră nu-şi poate disputa ultimul meci al anului pe cel mai mare stadion al ţării din cauza unei probleme cu acoperişul arenei.

Răzvan Burleanu a anunţat că Arena Naţională are o problemă cu acoperişul, iar Primăria Capitalei lucrează la rezolvarea acesteia, iar programul FCSB va fi dat peste cap. Echipa lui Gigi Becali va fi nevoită să se mute de pe Arena Naţională pentru ultimul meci din 2020.

Burleanu a oferit sprijin celor de la FCSB şi i-a transmis lui Valentin Argăseală că meciul cu Sepsi, din etapa a 15-a a turului Ligii 1, se poate juca la Mogoşoaia, la baza FRF. „Primăria Capitalei va rezolva problemele la acoperiş în cel mai scurt timp, sunt sigur. Am discutat şi cu Vali Argăseală (n.r. - preşedintele FCSB-ului), i-am oferit sprijinul pentru ca meciul cu Sepsi să se dispute în baza sportivă de la Mogoşoaia.

E adevărat că suferim şi la mentenanţa gazonului. Ultimele investiţii la nivel de infrastructură în România au fost realizate în anii '70, ne-a lipsit acest know-how de cum trebuie menţinute şi puse în valoarea stadioanele”
, a declarat Burleanu.

În cazul în care FCSB va refuza propunerea FRF, "roş-albaştri" mai au varianta Giurgiu, unde au mai jucat în acest an, pe "Marin Anastasovici".

Afla mai multe despre: fcsbarena nationalastadionrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare