Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Nordsjaelland, schimb de antrenori. Panduru: "Gigi cu al lor, să vedem! Nu se poate?" | EXCLUSIV

FCSB - Nordsjaelland, schimb de antrenori. Panduru: "Gigi cu al lor, să vedem! Nu se poate?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a întrebat retoric dacă FCSB n-ar putea face schimb de antrenori cu Nordsjaelland, Gigi Becali să meargă în Danemarca, iar Janes Thorup să vină să antreneze echipa din Bucureşti.

FCSB a fost eliminată din preliminariile Conference League după ce a pierdut fără drept de apel manşa secundă a turului 3, 2-0 cu Nordsjaelland. Scorul putea fi mult mai mare, însă FCSB a scăpat la intervenţiile lui Târnovanu sau la ratările inexplicabile ale danezilor.

Basarab Panduru, întrebare retorică după eliminarea FCSB din Europa: "Nu se poate să propunem un schimb?" | EXCLUSIV

După ce a remarcat calitatea jocului lui Nordsjaelland, Basarab Panduru s-a întrebat dacă nu s-ar putea FCSB un schimb de antrenori, FCSB - Nordsjaelland. Gigi Becali, pe care Pandi îl consideră de facto antrenorul FCSB, să meargă în Danemarca, iar Janes Thorup să vină la Bucureşti.

"Înainte de a pleca FCSB din Danemarca, nu se poate să propunem un schimb de antrenori, Gigi cu al lor? Gigi cu al lor, să vedem dacă FCSB poate să arate mai bine", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport, convins că FCSB ar arăta mult mai bine din punct de vedere ofensiv. "(n.r. - ar ajunge să joace la fel?) Dacă tu îi faci să joace schemele tale, ei când ajung în careu chiar au calitate, sunt...", a spus "Pandi".

Nordsjaelland - FCSB 2-0, în returul turului 3 preliminar din Conference League

FCSB a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în compania formaţiei daneze Nordsjaelland, în manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League.

Pe stadionul Right To Dream Park, din Farum, bucureştenii au început bine, având ocazii de gol prin Florinel Coman şi Şut, apoi gazdele au pus stăpânire pe joc, ratând prin Ingvartse. A venit însă minutul 40, când Pantea a comis un fault în careu şi arbitrul Genc Nuza a dictat penalti. Ingvartsen a înscris şi danezii aveau 1-0 în minutul 43. Elias Charalambous l-a introdus în repriza secundă pe Compagno în locul lui Octavian Popescu, dar echipa sa a rămas în zece oameni după ce Vlad Chiricheş a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu după un fault la Diomande, în minutul 61. Târnovanu a scos în corner şutul din minutul 68 al lui Ingvartsen. Tot Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună în minutul 72 şi încă una, la Villadsen, în minutul 74. Însă dominarea cvasi-totală a danezilor a fost concretizată de Ingvartsen, în minutul 85, care a stabilit scorul final, 2-0, şi bucureştenii sunt eliminaţi din cupele europene.

NORDSJAELLAND: A. Hansen - Villadsen, K.Hansen (Srertdemir 86), Hey, Frese - Svensson, Tverskov (Marxen 89), Diomande – Nuamah (Nygren 46), Ingvartsen (M. Hansen 86), Antman (Osman 71). ANTRENOR: Johannes Hoff Thorup

FCSB: Târnovanu -  Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic -  Djokovic (Haruţ 87), Şut (Lixandru 87), Ov. Popescu (Miculescu 46) - Olaru - Oct. Popescu (Compagno 46),  Fl. Coman (Cordea 79). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Nuamah 45+1, Diomande 45+1, Ingvartsen 81 / Chiricheş 45+2, Djokovic 79

Cartonaş roşu: Vlad Chiricheş (FCSB) min. 61

Arbitru: Genc Nuza – Fatlum Berisha, Arbnor Bullatovci – Dardan Caka (toţi din Kosovo)

Afla mai multe despre: basarab pandurugigi becalischimb antrenorinordsjaelland 

viewscnt
Articole similare