Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB nu a plecat în cantonament în străinătate! Toni Petrea: ''Eu cred că am fost chiar inspiraţi'' + Cum a decurs pregătirea la Berceni

FCSB nu a plecat în cantonament în străinătate! Toni Petrea: ''Eu cred că am fost chiar inspiraţi'' + Cum a decurs pregătirea la Berceni

FCSB

Comentarii

FCSB a ales, pentru prima dată, cel puţin în ultimii 30 de ani, să nu mai efectueze niciun cantonament în străinătate în pauza de iarnă.

Toni Petrea, fericit că FCSB nu a plecat în cantonament în străinătate: ''Având în vedere vremea am fost chiar inspiraţi'' + Cum a decurs pregătirea la Berceni

Vicecampioana Ligii 1 efectuează stagiul de pregătire la baza din Berceni, acolo unde beneficiază şi de condiţii foarte bune.

Toni Petrea, antrenorul echipei FCSB, a vorbit despre cum decurge cantonamentul roş-albaştrilor. Echipa va disputa un singur amical cu CS Mioveni.

''Anul trecut am fost singura formaţie care a plecat în străinătate. Acum e invers, aproape. Pot spune că e un avantaj că ne pregătim în conditile vremii de aici. Dar cred că şi echipele care au plecat de exemplu în Antalya o sa aibă timp sa se obişnuiască la vremea de aici. Pentru că nu a fost anul asta diferenta mare. Nu am avut temperaturi prea scăzute.

Vom vedea ce o să fie. mă gândeam înainte de aceasta perioadă că poate am făcut o greşeală ca n-am plecat în caotnamet în strainainte., dar văzând ce vreme e în Antalya acum pot spune că am fost foarte inspiraţi. 

Au răspuns bine, dar cred că unii jucători nu au respectat tot ce le-am dat. Au venit oarecum nu foarte pregătiţi. Cu greutate nu am avut probleme majore. Doar 2-3 jucători care au venit cu 1-2 kg în plus. E important aspectul acesta, consider că e foarte importantă greutatea jucătorului. Un kg în plus sau în minus contează! Până acum au răspuns foarte bine toţi la antrenamente, am încercat sa facem antrenamente şi plăcute şi utile.

Nu vreau să fie o monotonie. A trecut vremurile, lucrurile s-au mai schimbat şi eu încerc să aduc altceva la antrenamente. Timpul este destul de scurt pana la meciurile oficiale, dar trebuie sa ne adaptăm, am gândit pregătirea în aşa fel în cât sa fie totul acoperit. Un singur meci cu CS Mioveni, am luat doar unul pentru ca e perioadă foarte scurtă. Nu avem timp. E suficient un meci amical'', a declarat Toni Petrea pentru FCSB TV. 

FCSB este pe locul 2 în clasament cu 47 de puncte. CFR Cluj este liderul clasamentului cu 57 de puncte. 

Afla mai multe despre: fcsbtoni petrea 

viewscnt
Articole similare