Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB nu-l slăbeşte pe Edi Iordănescu şi îi critică decizia! "Pe cine ceartă? Nu trebuie să-mi explice selecţionerul cum stă treaba" | EXCLUSIV

FCSB nu-l slăbeşte pe Edi Iordănescu şi îi critică decizia! "Pe cine ceartă? Nu trebuie să-mi explice selecţionerul cum stă treaba" | EXCLUSIV
Comentarii

Vestea că Iulian Cristea a rămas în echipa naţională şi a făcut deplasarea la Zenica, pentru meciul cu Bosnia, n-a picat bine la FCSB. Mihai Stoica a avut câteva aspecte de reproşat, după ce Edi Iordănescu a explicat ce s-a întâmplat cu fundaşul.

Mihai Stoica îl atenţionează pe Edi Iordănescu

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a susţinut că nu a înţeles dorinţa lui Iulian Cristea, din prima repriză a meciului cu Muntenegru, de a continua partida. Înainte de a călca strâmb şi de a-şi răni piciorul, fundaşul central mai suferise o lovitură, care a necesitat îngrijiri medicale. 

Edi Iordănescu a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul accidentării fundaşului FCSB. De asemenea, selecţionerul a explicat de ce Iulian Cristea a rămas cu naţionala, deşi s-ar fi putut întoarce în Bucureşti. 

Totuşi, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, n-a fost de acord cu explicaţia şi a avut câteva lucruri de reproşat. De asemenea, a susţinut că Iulian Cristea se pregăteşte de operaţie. 

"Eu am explicat clar că între 48-72 de ore are relevanţă RMN-ul, că nu trebuie să-mi explice selecţionerul cum stă treaba. Am experienţă de 30 de ani, sunt conducător. Pe cine ceartă? Nu a fost nicio manieră profesionistă. E în sarcina naţionalei sigur, dar jucătorul se duce să se opereze la Mariani. Luni probabil îl operează, mâine vine în ţară. Trebuia să ne întrebe şi pe noi, dacă vrem să rămână sau nu. 

Văd că ştie şi că stă şase luni. Trebuia să-l scoată în minutul doi, că eu am văzut că şchiopăta. În fine, baftă cu Bosnia şi Herţegovina şi să iasă bine azi, dacă nu a ieşit bine în Muntenegru", a declarat expertul Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescumihai stoicafcsbiulian cristea 

viewscnt
Articole similare