Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB nu scapă de COVID-19! Unul dintre fotbaliştii roş-albaştrilor s-a reinfectat cu noul coronavirus

FCSB nu scapă de COVID-19! Unul dintre fotbaliştii roş-albaştrilor s-a reinfectat cu noul coronavirus

FCSB

Comentarii

Alexandru Pantea (17 ani) este ghinionistul de serviciu la FCSB. Fundaşul stânga fost depistat pozitiv pentru a doua oară cu noul coronavirus.

Conform prosport.ro, Pantea a fost testat la echipa a doua din Liga 3, alături de ceilalţi colegi ai săi, iar rezultatul a ieşit pozitiv. Fundaşul stânga a mai fost infectat cu noul coronavirus la finalul lunii august, împreună cu Toma Niga, Răzvan Udrea şi Gabriel Simion.

Cei patru tineri au fost primii fotbalişti de la FCSB care au fost depistaţi pozitiv de când s-au reluat competiţiile fotbalistice în 2020. Pantea este unul dintre preferaţii finanţatorului de la FCSB, Gigi Becali.

„Am experienţa asta în fotbal. Sunt jucători valoroşi, unii foarte valoroşi, alţii muncesc, dar mai sunt unii genii. Ăştia sunt jucători care pot juca la echipa mare la 16-17 ani. Nu am văzut pâna acum, poate doar Mirel Rădoi, pe care îl poţi numi geniu.

Singurul pe care l-am văzut a fost Mirel, iar al doilea Pantea. Am mai încercat noi, dar niciunul nu a ţinut. Mai sunt Perianu, Niţă, Dumitru, Şut, care vor ajunge, dar Pantea e geniu, e special, diferit de toţi", declara Gigi Becali la PRO X in luna iunie.

  • nouă meciuri a jucat Alexandru Pantea pentru echipa de seniori a lui FCSB
  • 200 de mii de euro este cota de transfer a fundaşului pe site-ul transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbcoronaviruspantea 

viewscnt
Articole similare