Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, ofertă de 1.8 milioane de euro pentru Andrei Ivan! Cum a reacţionat atacantul

FCSB, ofertă de 1.8 milioane de euro pentru Andrei Ivan! Cum a reacţionat atacantul

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de a mai transfera un nou atacant. Patronul roş-albaştrilor a confirmat că a negociat deja pentru aducerea lui Andrei Ivan.

Gigi Becali a declarat, joi, că a înaintat o ofertă de 1,8 milioane de euro clubului rus FC Krasnodar pentru transferul atacantului Andrei Ivan. Fostul jucător al CSU Craiova este împrumutat în acest sezon de gruparea din Rusia la Rapid Viena.

"Ieri, am făcut o ofertă de 1,8 milioane de euro pentru un atacant român. Şi 26.000 de euro salariu. El atât ia salariu. Şi eu am zis: <Bine, mă, îţi dau eu 26.000>. 1,8 milioane de euro este suma pe care o vrea echipa. Ivan este, am vorbit cu el. Mie mi-a plăcut tot timpul Ivan. Krasnodar vrea 1,8 milioane pentru el. Dacă Rapid Viena, în ianuarie, nu plăteşte opţiunea de 900.000, jumătate din tranşă, atunci cade înţelegerea. Atunci în ianuarie plătesc 1,8 milioane şi îi dau şi eu 26.000 şi gata!", a declarat Becali, la Pro X.

În vârstă de 21 de ani, Ivan a fost transferat în vara anului 2017 de la CSU Craiova la Krasnodar. Jucătorul român a fost îmrumutat cu opţiune de cumpărare în Austria.

“Eu nu am vorbit cu nimeni de la Steaua, nici cu domnul Gigi Becali. Am văzut ce a declarat, nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu de ce a zis asta. Eu joc la Rapid Viena şi aici o să mai joc 3 ani, pentru că actualul meu club mă cumpără sigur! E posibil să fi şi plătit deja…

Eu sunt acum în Scoţia, am meci în Europa League. Dacă aş fi tentat de o ofertă de la Steaua? Nu se pune problema. Nu mai vin să joc în România curând!“ , a declarat Andrei Ivan pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: andrei ivanfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare