Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, orice pentru Ghencea. Florin Tănase a uitat de rivalitate: ”De când cu războiul, urmăresc emisiuni şi îl văd pe domnul Dîncu un om bun”

FCSB, orice pentru Ghencea. Florin Tănase a uitat de rivalitate: ”De când cu războiul, urmăresc emisiuni şi îl văd pe domnul Dîncu un om bun”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Tănase a reacţionat la finalul jocului dintre FCSB şi Universitatea Craiova.

FCSB s-a impus, în Bănie, în faţa formaţia Universitatea Craiova, scor 1-0, în etapa a opta din play-off-ul Ligii 1.

Unica reuşită a fost marcată de Ivan Mamut, chiar fostul jucător al oltenilor, în minutul 86.

FCSB, orice pentru Ghencea. Florin Tănase: ”De când cu războiul, urmăresc emisiuni şi îl văd pe domnul Dîncu un om bun”

La capătul duelului de pe ”Ion Oblemenco”, Florin Tănase a fost bucuros pentru victoria obţinută în deplasarea de pe terenul Craiovei şi a subliniat faptul că FCSB este obligată să câştige cele două meciuri rămase din acest sezon pentru a deveni campioană.

FCSB face demersuri pentru a juca meciul cu CFR Cluj, unul care s-ar putea disputa cu titlul pe masă, pe stadionul Ghencea, iar Florin Tănase a întărit această dorinţă a ocupantei locului secund din Liga 1.

”Ştiam că va fi un meci greu, cu un stadion care îi împinge de la spate. Aşa s-a întâmplat, să marcăm pe final. În alte dăţi aveam 2-0, 3-0 pe la pauză, în alte dăţi ne-au bătut ei. La cum mă simt acum... A fost cam cald, nu vi s-a părut? Mi s-a părut cam cald şi a fost un meci dificil. Trebuia să alergăm, pentru că pasează şi ei.

Suntem obligaţi să câştigăm fiecare meci. Poate dacă arbitrul dădea penalty la CFR cu Viitorul, poate eram mai relaxaţi, dar aşa jucăm cu sabia deasupra capului. 

Dacă Craiova va juca la fel ca în seara asta... Eu i-am simţit proaspeţi, că pot alerga. Dacă joacă aşa, pot încurca CFR-ul. 

Patinam puţin, de aia n-am accelerat. În repriza a doua ne-am desfăcut mai mult şi au avut mai multe spaţii. 

Nu ştiu unde vom juca cu Voluntari, că ei hotărăsc, apoi ne dorim în Ghencea, cu CFR. Sper ca domnul Dîncu să ne lase să jucăm acolo. De când cu războiul ăsta, mai urmăresc emisiuni şi îl văd pe domnul Dîncu un om bun”, a declarat Tănase, după meci.

Afla mai multe despre: fcsbtanase 

viewscnt
Articole similare