Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, plan secret cu noul favorit al lui Gigi Becali? Mihai Stoica: "Nu putem să dezvăluim chiar tot" | EXCLUSIV

FCSB, plan secret cu noul favorit al lui Gigi Becali? Mihai Stoica: "Nu putem să dezvăluim chiar tot" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a făcut o declaraţie învăluită de mister în privinţa unuia dintre jucătorii în care FCSB îşi pune speranţe.

Revenit la FCSB după împrumutul la CS Mioveni, în vară, Mihai Lixandru (22 de ani) a reuşit să convingă la echipa "roş-albastră", iar Gigi Becali a declarat că şi-a pus speranţe în el. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, a făcut o declaraţie învăluită de mister în privinţa sa.

Îi schimbă FCSB poziţia în teren lui Mihai Lixandru? Mihai Stoica: "Nu putem să dezvăluim chiar tot"

Revenit în echipa de start a FCSB ca fundaş central, Mihai Lixandru a avut o evoluţie fără greşeală în apărare contra celor de la FCU Craiova 1948 (2-1, pe Arena Naţională), iar MM Stoica a fost întrebat dacă se pregăteşte schimbarea poziţiei sale în teren.

Lixandru a mai jucat fundaş central în meciul cu Sepsi, victoria de la Sf. Gheorghe cu 5-2, dar şi în meciul cu FC Botoşani, victorie cu 1-0 în deplasare în care a marcat şi golul decisiv. Oficialul "roş-albaştrilor" n-a vrut să divulge planul pe care-l are FCSB cu Mihai Lixandru.

"E posibil. Rămâne de văzut, acum nu putem să dezvăluim chiar tot ce avem de gând. N-am văzut nicio echipă care să aibă vreun reprezentant, cum iese Gigi la noi, să iasă şi să spună echipa de start", a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Mihai Lixandru a jucat 13 meciuri (616 minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Lixandru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbmihai lixandrumihai stoicagigi becalifundas 

viewscnt
Articole similare