Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB plăteşte scump după derby-ul cu Dinamo! Echipa lui Gigi Becali a fost amendată. Thomas Neubert a fost suspendat şi amendat

FCSB plăteşte scump după derby-ul cu Dinamo! Echipa lui Gigi Becali a fost amendată. Thomas Neubert a fost suspendat şi amendat

FCSB

Comentarii

Curg amenzile pentru FCSB, în urma derby-ului cu Dinamo. Clubul organizator al derby-ului va plăti 30.000 de lei. De asemenea, preparatorul fizic al FCSB, Thomas Neubert, a fost suspendat şi amendat.

FCSB, amendată după derby-ul cu Dinamo

FCSB a învins echipa Dinamo, la 3 octombrie, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. 

În urma meciului, LPF a anunţat că "În baza Protocolului de reluare a competiţiilor 2020/2021, Capitolul VIII, pct. 15, se sancţionează clubul FC FCSB cu o penalitate sportivă de 30.000 lei" pentru "Permiterea accesului în zona vestiarelor a unor persoane care nu se aflau pe lista stabilită de clubul organizator sau care nu deţin documente de acces".

Thomas Neubert a fost suspendat pentru două etape

Preparatorul fizic de la FCSB nu va putea sta pe banca tehnică în meciurile cu Academica Clinceni şi Hermannstadt, din cauza suspendării timp de două etape. 

De asemenea, Neubert a fost amendat cu 4.500 de lei: "În baza art. 65.a din RD se sancţionează dl. Thomas Neubert, preparator fizic FC FCSB, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei" pentru "comportare jignitoare ori ameninţare la adresa acestora (n.r. oficialilor de joc)”.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoderbyfcsb amendata 

viewscnt
Articole similare