Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Moruţan dorit în Germania

FCSB poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Moruţan dorit în Germania

FCSB

Comentarii

Reprezentanţi oficiali ai lui Hoffenheim au ajuns la Cluj şi vor fi la meciul naţionalei României sub 21 de ani special pentru a-l urmări pe Olimpiu Moruţan, pe care-l monitorizează de mai multă vreme.

"E adevărat că echipa germană şi-a trimis emisari la Cluj. Ştiu că sunt foarte interesaţi de jucător. Se aşteaptă ca preţul să fie ridicat, dar nu cred că acesta ar putea fi un impediment. Nemţilor le place foarte mult jucătorul şi de aceea au venit să-l mai vadă la un meci foarte important al echipei naţionale de tineret", a declarat Florin Vulturar, impresarul lui Moruţan pentru gsp.ro.

Nemţii de la Hoffenheim evoluează în acest sezon în grupele Ligii Campionilor. Deşi sunt la cel mai înalt nivel, ei nu sunt recunoscuţi pentru transferurile pe bani mulţi. De exemplu, în urmă cu 3 ani îl cumpărau pe Andrej Kramaric de la Leicester cu 11 milioane de euro, cel mai scump transfer din istoria clubului. În schimb, Hoffenheim vinde foarte bine: Firmino a ajuns la Liverpool pe 40 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: hoffenheimgermaniamorutantransferfcsbbanibecali 

viewscnt
Articole similare