Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB poate profita de remiza dintre CFR Cluj şi Astra. Ce echipă va trimite astăzi Dică în meciul cu Universitatea Craiova

FCSB poate profita de remiza dintre CFR Cluj şi Astra. Ce echipă va trimite astăzi Dică în meciul cu Universitatea Craiovagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj s-a încurcat surprinzător, aseară, pe propriul teren, cu Astra Giurgiu. Astfel, echipa pregătită de Dan Petrescu are acum un singur punct avans faţă de FCSB, dar şi un meci în plus disputat.

De remiza dintre CFR şi Astra poate profita FCSB. În cazul unei victorii, în această seară, în meciul cu Universitatea Craiova, roş-albaştrii s-ar distanţa la două puncte în fruntea clasamentului şi ar lua o opţiune serioasă în cursa pentru titlu. Un titlu care i-ar asigura, conform spuselor patronului, postul şi în sezonul următor lui Nicolae Dică.

  • LIVE VIDEO | FCSB - Universitatea Craiova, astăzi, ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1

"Vă spun şi în chineză, şi în turcă, şi în orice limbă. Dică nu pleacă de la echipă dacă va câştiga campionatul. Un miliard la sută va rămâne şi în sezonul următor dacă ia titlul! Nu mă interesează Edi Iordănescu, nu mă interesează Şumudică, noi avem antrenor ! Dică e un antrenor care a demonstrat deja că are valoare, a calificat echipa în primăvara europeană" , declara Gigi Becali săptămâna trecută.

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Momcilovici, J. Morais - Nedelcu, Ov. Popescu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Bălaşa, Alibec, L. Filip, Fl. Coman, Cr. Tănase, Teixeira

Universitatea Craiova: Mitrovici - R. Popa, Kelici, Ferreira - Martici, A. Santos, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Al. Băluţă, Mitriţă
Rezerve: Calancea, Briceag, Screciu, Mateiu, Glavina, Gardoş, Dimitrov

Însă, chiar şi în cazul unui eventual eşec la finalul sezonului, Nicolae Dică nu-şi face probleme. Chiar săptămâna trecută a surprins pe toată lumea, probabil chiar şi pe Gigi Becali, când a declarat că nu duce deloc lipsă de oferte.

"Am contract până în 30 iunie şi voi încerca să muncesc cât pot de mult şi să îmi îndeplinesc obiectivul. Apoi, din vară, voi vedea ce se va întâmpla. Eu sunt la mâna mea, pentru că, dacă voi avea rezultate, în vară voi pune problema într-un fel. Dacă nu voi avea rezultate, vedeţi şi voi ce se întâmplă. Se poate să nu mai rămân la Steaua şi voi merge în altă parte.

Oferte am mai avut şi până acum, să nu credeţi că nu am avut. Dacă nu am apărut cu ele în presă, nu înseamnă că nu am avut. Şi am avut oferte foarte bune, dar am dorit să rămân la Steaua, pentru că mi-am fixat nişte obiective. Ofertele au fost din străinătate, dar patronul nu ştie de ele, pentru că nu am vrut să spun" , a spus Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: fcsbbecalinicolae dicadan petrescuastragiurgiu 

viewscnt
Articole similare