Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB pregăteşte un transfer în secret! Un nou fundaş pe placul lui Gigi Becali

FCSB pregăteşte un transfer în secret! Un nou fundaş pe placul lui Gigi Becali

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a declarat doreşte să mai aducă jucători din Africa de Sud, curând, mulţumit de randamentul lui Siyabonga Ngezana.

  • 600.000 de euro a plătit FCSB pentru Siyabonga Ngezana, celor de la Kaizer Chiefs din Africa de Sud, în vara trecută.

FCSB vrea un fundaş sud-african

În momentul în care l-a transferat pe Siyabonga Ngezana, FCSB a mai dorit încă un jucător de la Kaizer Chiefs: pe fundaşul dreapta Reeve Frosler (25 de ani)

Fotbalistul sud-african nu a dorit să se transfere la FCSB, nefiind sigur de mediul pe care îl va găsi. România se află pe lista ţărilor din fotbalul mondial în care salariile nu sunt plătite la zi, iar acest aspect l-a determinat să refuze oferta.

Situaţia s-ar putea schimba din iarna viitoare. Presa africană anunţă că FCSB nu a renunţat definitiv la transferul lui Reeve Frosler şi va încerca să-l transfere din nou în iarnă, când se redeschide perioada de transferuri..

”Am auzit că nu au renunţat la el. Ei încă simt că ar putea fi un jucător important pentru echipă, în special acum când Ngezana demonstrează că este un jucător grozav pentru ei”, a anunţat un personaj din anturajul echipei Kaizer Chiefs.

Reeve Frosler a fost titular în patru din cele şase partide de campionat disputate de către Kaizer Chiefs, în acest sezon.

  • În trei dintre ele a evoluat fundaş dreapta, într-una fundaş stânga.

Africanii anunţă că, dacă va deveni titular indiscutabil la Kaizer, Reeve şi-ar putea cere plecarea de al echipă, chiar şi la FCSB.

Va conta foarte mult şi referinţele pe care le va primi de la fostul său coleg, Siyabonga Ngezana, cel care a fost desemnat ”omul meciului” în ultima partidă de campionat câştigată de către FCSB, scor 1-0, la Ovidiu, contra Farului.

Cine este Reeve Frosler

Reeve Frosler este un fundaş dreapta născut pe 11 ianuarie 1998, la Port Elizabeth.

Şi-a început cariera la Bidvest Wits, formaţie pentru care e debutat şi la seniori, şi pentru care a evoluat până în 2019. Din 2019, Frosler s-a transferat la Kaizer Chiefs.

  • 950.000 de euro este cota de piaţă a lui Reeve Frosler, conform transfermarkt.de.

Reeve Frosler a adunat şi patru meciuri în naţionala de seniori a Africii de Sud, pentru care a debutat în 2018.

Afla mai multe despre: gigi becaliafrica de sudreeve frosler 

viewscnt
Articole similare