Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, pregătită să facă o nouă improvizaţie în echipa de start. Ultima mutare gândită de vicecampioni

FCSB, pregătită să facă o nouă improvizaţie în echipa de start. Ultima mutare gândită de vicecampioni

Superliga

Comentarii

Gigi Becali e pregătit să facă din nou mutări în echipa lui Bogdan Argeş Vintilă. Se pare că cei doi au descoperit cum pot rezolva o problemă în cazul unei accidentări a lui Valentin Creţu. Finanţatorul şi antrenorul vor apela la o improvizaţie, anume mutarea lui Adi Popa din atac în banda dreaptă a apărării FCSB.

Adi Popa a revenit în echipa lui FCSB, după ce fusese trecut pe "lista neagră" în această iarnă. Gigi Becali chiar i-a propus să plece FC Voluntari, dar "Motoreta" a refuzat. Acum, Adi Popa se poate din nou util echipei, atât în atac, cât şi în apărare.

Adi Popa poate fi reprofilat la FCSB. Gigi Becali şi Bogdan Argeş Vintilă, pregătiţi de "plomba" din apărare

Valentin Creţu a fost una dintre marile surprize de la FCSB în acest sezon. Venit în toamna trecută de la Gaz Metan, fundaşul dreapta s-a impus în "primul 11" şi nici măcar venirea lui Cristian Manea nu a putut schimba situaţia. Totuşi, vicecampioana nu a mai transferat, în iarnă, niciun apărător dreapta, astfel că acum singura soluţie pe acel post e Valentin Creţu. 

În acest condiţii, FCSB este pregătită să apeleze la o improvizaţie, în cazul în care Valentin Creţu se va accidenta. Adi Popa va fi utilizat ca fundaş dreapta, în situaţia în care titularul postului va fi indisponibil, de-a lungul acestui sezon, conform Fanatik.ro. 

Pe postul de fundaş dreapta a mai fost folosit, în acest sezon, şi Ovidiu Popescu, fără mari realizări. În iarnă, FCSB s-a despărţit de doi apărători laterali: Cristian Manea şi Claudiu Belu Iordache. 

Improvizaţiile făcute de FCSB în ultima perioadă

Conducerea FCSB şi staff-ul au luat mai multe decizii în acest sezon în privinţa reprofilării anumitor fotbalişti, chiar şi pentru câteva meciuri. 

  • Soiledis (n.r. fundaş stânga) - fundaş central
  • Marko Momcilovic (n.r. - fundaş stânga) - fundaş central
  • Dragoş Nedelcu (n.r. - mijlocaş central) - fundaş central. 
  • Iulian Cristea (n.r. - fundaş central) - mijlocaş central
  • Lucian Filip (n.r. - mijlocaş central) - fundaş central
  • Florin Tănase (n.r. - atacant lateral) - atacant central

Adi Popa nu mai are loc la Reading. Englezii sunt pregătiţi să renunţe la fotbalistul român

Mijlocaşul împrumutat la FCSB până la finalul sezonului a primit o veste proastă din Anglia. Conform jurnaliştilor britanici, Reading, clubul de care aparţine Adi Popa, e pregătit să renunţe la mijlocaşul român în vara acestui an, când, de altfel, se va încheia şi contractul. 

Transferat în iarna lui 2017 de la FCSB, în schimbul sumei de 600 de mii de euro, Adi Popa a prins doar 17 meciuri la Reading şi a marcat un singur gol, astfel că englezii au preferat să-l împrumute pe mijlocaşul de 31 de ani la diferite echipe din fotbalul internaţional, precum Al Taawon, Ludogoreţ sau FCSB.

În aceste condiţii, clubul englez nu-i va prelungi contractul lui Adi Popa în vara acestui an, presa britanică notând că oficialii echipei sunt în căutarea unor jucători care să o poată ajuta pe Reading să promoveze în Premier League.

800 de mii de euro este cota lui Adi Popa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

2 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Adi Popa în cele 17 meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB

Afla mai multe despre: gigi becalitransferuri fcsbfcsbvalentin cretuadrian popaadi popaimprovizatii fcsb 

viewscnt
Articole similare