Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, prima lovitură dată în această iarnă! Gigi Becali ”scapă” de Budescu şi transferă un alt jucător

FCSB, prima lovitură dată în această iarnă! Gigi Becali ”scapă” de Budescu şi transferă un alt jucător galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali face eforturi să îi găsească o echipă lui Constantin Budescu şi vrea un fotbalist din Liga 1 în locul său.

Constantin Budescu a revenit la FCSB în urmă cu câteva luni, la trei ani după ce părăsise iniţial clubul, în urma unicului sezon petrecut la Bucureşti.

După ce a impresionat în 2017/2018, însumând 13 goluri şi 12 assist-uri în 37 de partide, mijlocaşul ofensiv a plecat în Arabia Saudită, la Al Shabab.

Până să revină la FCSB, Budescu a mai trecut pe la Astra şi Damac, însă întoarcerea sa la formaţia roş-albastră era anunţată ca o reală lovitură şi încercarea mijlocaşului de a reintra în planurile echipei naţionale.

Însă, revenirea nu a decurs conform planului, după ce a devenit evident că Budescu nu are un loc în sistemul FCSB-ului.

Atât Edi Iordănescu, cât şi Toni Petrea sunt adepţii utilizării unui 4-3-3, cu doi mijlocaşi centrali şi un închizător.

Budescu, aşa cum este cunoscut, dă cel mai bun randament atunci când joacă în spatele vârfului, ca număr 10, astfel că nu şi-a găsit locul în actuala formulă a FCSB-ului.

Forma sa slabă a produs şi ruptura dintre Becali şi Iordănescu jr., după ce latifundiarul a izbucnit la adresa mijlocaşului, făcându-l pe fostul antrenor de la CFR să părăsească în final echipa.

Având în vedere că nici venirea lui Petrea nu a îmbunătăţit situaţia lui Budescu, internaţionalul român este pe lista neagră a FCSB-ului şi are drum liber să plece de la club.

Gigi Becali ”scapă” de Budescu şi transferă un jucător de la o rivală din Liga 1

Puţine echipe din Liga 1 îşi pot permite salariul mijlocaşului, dar echipa care l-ar putea aduce nu evoluează în primul eşalon.

Hermannstadt ar fi varianta surpriză pentru Budescu, iar, dacă reuşeşte să se ”scape” de fotbalist, Becali ştie pe cine vrea în locul său.

Conform fanatik.ro, Nicolae Păun, închizătorul lui Sepsi, este pe lista de cumpărături a lui Gigi Becali, după ce latifundiarul a auzit multe lucruri bune despre acesta, mai ales de la Leo Grozavu.

Aşa cum a fost şi cu transferul lui Dumiter, Păun nu este titular incontestabil la Sepsi, astfel că formaţia covăsneană ar putea fi dispusă să renunţe la serviciile sale.

În vârstă de 22 de ani, închizătorul născut la Caracal s-ar lupta pentru un loc în primul 11 cu Adrian Şut, Ovidiu Popescu şi chair şi Ovidiu Perianu, astfel că nu i-ar fi uşor să se impună.

Însă, cei de la FCSB ar fi fost impresionaţi de ce au văzut până acum şi realizează că mijlocaşul îşi poate găsi un loc în formula lui Petrea, iar Budescu nu.

Afla mai multe despre: nicolae păun 

viewscnt
Articole similare