Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, prioritate pentru Cristi Ganea. Ofertele pe care le-a refuzat pentru a juca la "roş-albaştri": "Am eu ceva cu ei de mic"

FCSB, prioritate pentru Cristi Ganea. Ofertele pe care le-a refuzat pentru a juca la "roş-albaştri": "Am eu ceva cu ei de mic"

FCSB

Comentarii

Revenit în România pentru a semna cu FCSB după ce s-a despărţit de Panathinaikos, Cristi Ganea (31 de ani) a dezvăluit că a refuzat alte oferte pentru a spune "da" propunerii "roş-albaştrilor". Fundaşul lateral urmează să se alăture lotului lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Cristi Ganea a spus că a fost căutat şi de alte echipe înainte să se înţeleagă cu FCSB, însă a ales să semneze cu "roş-albaştri", echipă pe care o simpatizează de mic copil, după cum a dezvăluit. Fostul jucător al lui Athletic Bilbao vrea să-ş relanseze cariera în România.

Cristi Ganea a refuzat oferte din străinătate pentru a spune "da" propunerii FCSB

Ganea s-a întors în România, la Bucureşti, marţi seara, şi a stat de vorbă cu presa înaintea oficializării mutării la FCSB.

Fundaşul a dezvăluit că a avut oferte din Grecia, după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB, însă a ales să dea curs propunerii "roş-albaştrilor". Cristi Ganea a spus că de mic simpatizează FCSB şi că şi-a dorit să ajungă să îmbrace tricoul echpei, după ce au mai existat şi în trecut tentative de transfer.

"Mi-am dat seama că jucam foarte puţin, să mai stau un an acolo şi să joc 10 meciuri, nu e stilul meu. Îmi doresc să joc, am avut câteva oferte din Grecia... Am ales România pentru că am ales cel mai mare club din România şi asta mă face mândru. (...) Aveam o presimţire că într-o zi o să joc la FCSB. Presimţirea asta o aveam eu, au mai fost încercări, însă nu ne-am pus de acord.

Am eu ceva cu FCSB de mic, însă asta nu contează, nu vreau să mă laud, dar sunt bucuros că sunt aici", a spus Cristi Ganea, la revenirea în România.

Mallorca U19, Santanyi, ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Braşov, Viitorul, Athletic Bilbao, Numancia, Aris Salonic şi Panathinaikos sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Cristi Ganea.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristi Ganea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cristi ganeacristi ganea fcsbcristi ganea oferte greciafcsb transfer cristi ganea 

viewscnt
Articole similare