Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”FCSB - PSG? Se poate!” / Universitatea Craiova - Napoli? Ar fi spectacol”. Planul omului care a adus Barcelona la Bucureşti

”FCSB - PSG? Se poate!” / Universitatea Craiova - Napoli? Ar fi spectacol”. Planul omului care a adus Barcelona la Bucureşti

Fotbal

Comentarii

Adrian Thiess va încerca să aducă două super-echipe în România, în viitorul apropiat: pe Paris Saint-Germain şi Napoli. Practic, campioanele din Franţa, respectiv Italia.

Adrian Thiess, organizator de evenimente sportive, este cel care a reuşit să-l aducă pe Lionel Messi la Bucureşti, în 2012, pe Arena Naţională. 

  • Atunci, Barcelona a reuşit să o învingă pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-0. Goluri marcate de Lionel Messi şi Ibrahima Afellay.

FCSB-PSG, în România?

Potrivit b1tv.ro, care citează Pro TV, Adrian Thiess încearcă să-l aducă la Bucureşti şi pe noul star al fotbalului mondial, francezul Kylian Mbappe, alături de vedetele de la PSG.

  • Şanse mici să mai fie vorba de Neymar şi Lionel Messi, despre care se vorbeşte că vor părăsi curând Parisul.

Adrian Thiess doreşte să o vadă pe PSG într-o partidă amicală cu FCSB şi consideră că evenimentul poate fi realizat.

Nu este niciun vis, este o realitate, se poate face fără niciun fel de problemă”, a declarat Adrian Thiess pentru sursa citată.

Amical Universitatea Craiova - Napoli?

Borussia Dortmund şi Fiorentina sunt ultimele două echipe mari care au sosit în România pentru a susţine partide amicale, în cazul de faţă contra Rapidului, în Giuleşti.

Cu toate acestea, Adrian Thiess mai are o dorinţă. Ar vrea să vadă la lucru două echipe cu suporteri la fel de pătimaşi: Napoli şi Universitatea Craiova, cât mai curând.

Nu este niciun vis, este o realitate, se poate face fără niciun fel de problemă”, a completat Adrian Thiess.

Afla mai multe despre: fcsb-psguniversitatea craiova - napoli 

viewscnt
Articole similare