Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB pune presiune. Răspunsul primit după ce a făcut cerere să joace în Bucureşti: "Şi pe Ghencea, peste tot"

FCSB pune presiune. Răspunsul primit după ce a făcut cerere să joace în Bucureşti: "Şi pe Ghencea, peste tot"

FCSB

Comentarii

FCSB are loc doar pe Arena Naţională. Finanţatorul Gigi Becali a anunţat că a fost amânat, din nou, când a întrebat despre posibilitatea ca echipa să joace pe Stadionul Steaua sau pe Arcul de Triumf.

FCSB joacă la Buzău. Nu a avut loc în Bucureşti

Echipa din Berceni s-a mutat la Buzău, temporar, după ce Arena Naţională s-a închis pentru fotbal. Gigi Becali a dezvăluit ce răspuns a primit la cererea de a juca pe alte stadioane din Bucureşti. 

„Am făcut cerere peste tot, şi pe Ghencea, peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine... Am primit răspunsuri cu «Să vedem» şi «Că nu ştiu ce, că trebuie să facem nu ştiu cum...».

Ei nu zic nici da, nici nu. Nu e refuz. Dar nu spun nici că poţi. Să vedem că protocol, că Guvern... Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată. Voi nu ştiţi în ce ţară trăiţi”, a spus Gigi Becali, potrivit As.ro.

Edi Iordănescu tânjeşte după Stadionul Steaua

"Dacă ar fi după mine aş face cerere zilnic. E un lucru firesc să avem şi noi acces pe un stadion construit din fonduri publice. Dacă se poate juca Liga a 2-a, dacă se pot juca constant meciuri de rugby, probabil în viitor vom vedea şi concerte şi chiar meciuri de hochei. 

Hai să fim realişti, corecţi, drepţi. Aş prefera, din postura de antrenor al echipei, să primesc un răspuns clar în faţă, negativ fie el, că nu se poate, nu se doreşte, şi mă împac cu ideea, decât nişte scuze puerile care nu pot sta niciodată în picioare. Îmi doresc pentru echipă, pentru că eu am copilărit acolo, ca băieţii să simtă ce înseamnă Ghencea. La fel cum îmi doresc pentru suporteri, atunci când lumea va putea intra în stadion, să fim împreună în Ghencea", a declarat antrenorul FCSB în cadrul unei conferinţe de presă. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb steauafcsb stadion steauafcsb arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare