Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Rudar. Cotă interesantă pe goluri

FCSB - Rudar. Cotă interesantă pe goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri FCSB - Rudar Europa League 02.08.2018. Roş-albaştrii îşi fac deja planuri pentru confruntarea cu Hajduk sau Slavia Sofia, din următorul tur. Calificare a fost rezolvată în prima manşă din Slovenia.

Ponturi pariuri FCSB - Rudar Europa League 02.08.2018

FCSB este deja cu un pas în turul al treilea al Europa League, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasare. Dennis Man şi Filipe Teixeira au marcat pentru roş-albaştri în urmă cu o săptămână. Acum, Nicolae Dică este aşteptat să îşi menajeze o parte dintre titulari pentru meciul din campionat cu Poli Iaşi de la finalul săptămânii. Poate părea puţin ciudat ca steliştii să îşi menajeze cei mai importanţi jucători în meciurile din cupele europene, dar echipa trebuie să recupereze punctele pierdute în campionat în acest start de sezon. Vicecampioana a obţinut un singur punct în primele două runde ale acestei stagiuni, după 0-1 cu Astra şi 3-3 cu Dinamo. biletul zilei oferă cele mai sigure cote. 

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri FCSB - Rudar Europa League 02.08.2018

Locul 60 în clasamentul coeficienţilor UEFA, steliştii forţează a treia calificare consecutivă în grupele UEFA Europa League. Drumul este însă lung până acolo. Dacă va reuşi să îşi respecte statutul în returul cu Rudar, roş-albaştrii se vor califica în turul al treilea, acolo unde în aşteaptă învingătoarea dintre Hajduk Split şi Slavia Sofia. În tur, croaţii s-au impus la limită, cu scorul de 1-0. Steaua a mai înfruntat-o în două rânduri pe Hajduk, iar palmaresul arată un succes şi o înfrângere. În sezonul 1994-1995 al grupelor Ligii Campionilor, steliştii s-au impus cu 4-1 în deplasare, dar au pierdut cu 0-1 pe teren propriu.

FCSB - Rudar GG @ 2.60

Afla mai multe despre: fcsbrudareuropa league 

viewscnt
Articole similare