Experiențe împreună.
You are here:

FCSB s-a calificat şi şi-a făcut deja planurile pentru turul următor. Unde se va juca meciul cu Slovan Liberec

FCSB s-a calificat şi şi-a făcut deja planurile pentru turul următor. Unde se va juca meciul cu Slovan Liberec

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat că partida cu Slovan Liberec, contând pentru turul trei preliminar al Europa League, se va disputa joia viitoare, pe stadionul Marin Anastasovici, din Giurgiu.

“FCSB a obţinut calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Europa League după ce a trecut de FK TSC Backa Topola, din Serbia, la loviturile de departajare (6-6 în 120 de minute, 5-4 după penalty-uri). Roş-albaştrii o vor întâlni pe Slovan Liberec, din Cehia, într-o partidă care se va disputa joia viitoare, începând cu 21:30, pe Stadionul ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu”, se arată pe site-ul fcsb.ro.

Înaintea partidei cu Slovan, FCSB, echipă afectată puternic de coronavirus, are programat, duminică, pe teren propriu, de la ora 21.30, un meci cu FC Argeş, în Liga I.

Meci nebun pentru FCSB cu Backa Topola

FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Europa League, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4, la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

Sârbii au condus cu 2-0, apoi au rămas în inferioritate numerică şi au reuşit totuşi să mai înscrie de patru ori. De la Backa au fost eliminaţi doi jucători (Ponjevic ’44 şi Siladji ‘103). Trei dintre golurile înscrise în inferioritate numerică de Backa au venit la un minut după goluri marcate de FCSB.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 6-6, golurile fiind înscrise de Milicevic ’11, Duronjic ’14, Antonic ’51, Tomanovic ‘90+4, ‘117 şi Tumbasevic ‘105+1 pentru gazde, respectiv Coman ’25, Man ’50, ’63 (penalti), ‘105, Balaz ‘90+3 (autogol) şi Petre ‘108 pentru FCSB. Penalty-ul a fost acordat pentru un fault la Coman.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Răzvan Ducan, a apărat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au înscris Tomanovic, Zec, Antonic şi Djuric. Pentru FCSB au marcat Moruţan, Perianu, Panţîru, Petre şi Man.

Florinel Coman a părăsit terenul accidentat, în minutul 73.

viewscnt
Articole similare
Cauzele mortii lui Maradona. Ce au descoperit doctorii la autopsie