Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-a chinuit cu Astra, dar Teja a văzut alt meci: ”Am făcut un joc bun, am avut o atitudine bună”. Ce întrebare l-a deranjat: ”Cum adică?!”

FCSB s-a chinuit cu Astra, dar Teja a văzut alt meci: ”Am făcut un joc bun, am avut o atitudine bună”. Ce întrebare l-a deranjat: ”Cum adică?!”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat chinuit cu Astra, scor 1-0, ba chiar putea să fie egalată la ultima fază, dar Mihai Teja e mulţumit de evoluţia jucătorilor săi.

Teja a văzut o partidă bună şi şi-a felicitat fotbaliştii pentru atitudinea din meciul cu Astra.

Din punctul meu de vedere a fost un joc bun. Mă bucur pentru cele trei puncte, pentru băieţi. Au avut o atitudine bună. Puteam să înscriem mai multe goluri, dar aşa a fost să fie. Era un moment delicat dacă luam gol în ultimele secunde.

E greu să domini de la un capăt la altul toate adversarele. Trebuie să luăm doar punctele pozitive. Greşelile trebuie să le corectăm. Dar, per total, eu sunt mulţumit.

Eu cred că CFR - Viitorul va fi un meci frumos. Viitorul are valoarea necesară pentru a câştiga cu oricine. Este un joc de fotbal. Cu siguranţă vor fi meciuri grele pe acest final”, a spus Mihai Teja, la Telekom Sport.

S-A ENERVAT CÂND A FOST ÎNTREBAT DE FLORENTIN MATEI

Întrebat de revenirea lui Florentin Matei în lotul FCSB, Teja a fost vizibil deranjat de subiect. ”Cum adică apare şi dispare?! Toţi apar şi dispar. Toţi sunt jucătorii Stelei. Dacă nu mă bazam pe el nu mai era pe bancă, era în tribune. Aceleaşi întrebări. Nu mai vreau să răspund”, a spus Teja.

Afla mai multe despre: tejafcsbastra 

viewscnt
Articole similare