Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-a despărţit de trei dintre jucătorii cu salarii mari. Becali a rămas mirat când a văzut ce salariu are unul dintre ei: ”Îţi dai seama?”

FCSB s-a despărţit de trei dintre jucătorii cu salarii mari. Becali a rămas mirat când a văzut ce salariu are unul dintre ei: ”Îţi dai seama?”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că s-a despărţit de Florentin Matei, Raul Rusescu şi Filipe Teixeira. Patronul FCSB susţine că face astfel o economie de aproximativ 100.000 de euro pe lună.

FCSB s-a despărţit de trei dintre jucătorii cu cele mai mari salarii din lot. Cu această ocazie, Gigi Becali susţine că a descoprit că Florentin Matei câştiga mai mult de 15.000 de euro pe lună:

”Am terminat şi cu Matei, cu Florentin Matei. Nici nu ştiam , eu credeam că are 15.000, el avea 20.000 pe lună. Îţi dai seama!? Dar acum nu mai spunem nimic de băiat. A semnat, a plecat... e cuminte. Nu era cuminte până acum, el, Matei. Acum a fost cuminte, a semnat.  Care e cuminte, nu mai avem nimic cu ei, nu îi mai certăm.  A plecat.

A plecat şi Rusescu... am scăpat de 25.000 cu 20.000, 40.000, şi cu... ăsta Teixeira.... 65.000. Şi cu taxe, vreo 100.000 am scăpat. Îşi dai seama că e bine!? Jucători probabil nu cred că o să mai aduc. Nu cred, că nu am ce să aduc. Dacă el are vreun jucător, îi fac poftele şi lui. Dar să aibă grijă! Trebuie să răspundă pentru ei. A mai făcut Dică aşa, îl voia pe Golofca, şi cu Meme, amândoi. Şi au dat-o în bară. Dar nu m-am supărat pe ei, că erau cuminţi”,
a dezvăluit Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorentin matei 

viewscnt
Articole similare