Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-a încurcat, Gigi Becali s-a enervat. Pe cine a criticat: "Ce caută, săracul? Ăia nu îl văd?"

FCSB s-a încurcat, Gigi Becali s-a enervat. Pe cine a criticat: "Ce caută, săracul? Ăia nu îl văd?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, consideră că echipa sa este dezavantajată. La finalul remizei cu Sepsi, scor 1-1, omul de afaceri a criticat Comisia Centrală a Arbitrilor şi nici centralul Iulian Călin nu a scăpat.

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa XXX, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Echipa bucureşteană este lider în clasament, cu 65 de puncte, cu două mai mult decât CFR Cluj, care va juca în ultima etapă a sezonului regular duminică, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali, supărat după Sepsi - FCSB 1-1

Iulian Călin şi CCA l-au făcut pe Gigi Becali să arunce un val de ironii după meciul de la Sfântu Gheorghe: ”Eu m-am obişnuit cu arbirajele astea. Şi cu Craiova am avut 11 metri, în fiecare meci am avut câte ceva. Dar acum, în seara asta, s-au dedat la altceva. Să scoată mingea din poartă... Moruţan a băgat mingea în poartă la faza lui Tănase. Arbitrul a scos mingea din poartă!

Ce caută, săracul (n.r. - Iulian Călin), în arbitaj? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras… Bă, dacă îi dă în picior, clar dă fault în atac. Călin a inventat el fault în atac. Tu îţi dai seama? Ăla îi rupe piciorul lui Tănase. Nu mai înţeleg, ce caută? Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras…

Hai că mai zicem, că ne mai încurcă, că nu vede, că e mai departe, înţeleg. Bă, dar ăsta? Ce mai caută săracul în arbitraj?”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik

FCSB are emoţii pentru doi dintre titulari. Darius Olaru şi Andrei Miron au ieşit accidentaţi din meciul care a avut loc în deplasare: "Jucătorii care s-au accidentat s-au accidentat, asta e. Dar aici este vorba că a scos mingea din poartă", a mai spus finanţatorul FCSB. 

VIDEO Rezumat Sepsi - FCSB 1-1

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsepsi fcsbiulian calin 

viewscnt
Articole similare