Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-a pregătit în formulă aproape completă! Ce jucători au revenit la antrenamente

FCSB s-a pregătit în formulă aproape completă! Ce jucători au revenit la antrenamente

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat, în social media, că echipa s-a pregătit joi în formulă aproape completă, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea ieşind din izolare şi alăturându-se colegilor lor.

FCSB s-a pregătit joi în formulă aproape completă! Ce jucători au revenit la antrenamente

Jucătorii cu probleme medicale mai vechi au avut program de pregătire separat.

Săptămâna trecută, oficialul FCSB Mihai Stoica anunţa că gruparea bucureşteană a înregistrat 23 de cazuri de coronavirus la prima echipă şi la academie. Ca urmare a problemelor de lot, FCSB a obţinut amânarea meciului din Liga 1 cu Farul Constanţa şi nu s-a putut prezenta la partida cu FC Voluntari, din Cupa României.

Duminică, FCSB are programar meciul de pe teren propriu cu FC Argeş, din etapa a XIV-a a Ligii 1.

Fotbaliştii de la FCSB, speriaţi de Gigi Becali?

Finanţatorul vicecampioanei României se opune vaccinării şi, deşi s-a retras din 'viaţa' echipei şi l-a lăsat pe Edward Iordănescu să se ocupe de tot, se pare că încă are o influenţă mare asupra lotului. Recent, Gigi Becali a oferit câteva declaraţii controversate şi a dezvăluit că se va supăra pe fotbaliştii care se vor vaccina împotriva noului coronavirus.

„Dacă se vaccinează, mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze. Eu sunt om, nu mă fac transom. Să bag o substanţă care să mă modifice genetic. Eu cred cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun. Să vedem ce va fi peste doi, trei ani. Eu nu mă vaccinez. Le-am zis jucătorilor dacă nu vreţi să faceţi copii, vaccinaţi-vă.

Dacă vin cu pistolul la capul meu şi îmi zic să mă vaccinez, tot nu mă vaccinez. Sunt şi jucători care s-au vaccinat. Cred că Budescu, Haruţ şi încă unul ieri s-a mai vaccinat. Creţu, cred, sau Vali Gheorghe”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: fcsbcovid fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare