Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-a reunit şi a efectuat vizita medicală. Cine a fost marele absent şi câţi fotbalişti s-au prezentat la INMS

FCSB s-a reunit şi a efectuat vizita medicală. Cine a fost marele absent şi câţi fotbalişti s-au prezentat la INMS

FCSB

Comentarii

25 de jucători ai FCSB-ului s-au prezentat, luni dimineaţă, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă pentru a efectua vizita medicală înaintea plecării în cantonamentul din Antalya.

FCSB este ultima echipă din Superligă care s-a reunit după pauza de iarnă. Liderul din clasament a sunat adunarea, luni dimineaţă, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, unde s-au prezentat 25 de jucători.

Ştefan Târnovanu a fost primul fotbalist al vicecampioanei care a ajuns la vizita medicală, în timp ce Andrea Compagno şi Valentin Creţu (fără contract), jucători trecuţi pe lista neagră de Gigi Becali, au fost şi ei prezenţi la INMS.

Singurul absent a fost fundaşul central Ngezana, care a primit acordul staff-ului tehnic de a se alătura lotului direct în cantonamentul din Turcia.

Lotul FCSB-ului la vizita medicală:

  • Portari: Târnovanu, Vlad, Udrea
  • Fundaşi: Creţu, Pantiru, Dawa, Haruţ, Pantea, Radunovic
  • Mijlocaşi: Şut, Oct. Popescu, Lixandru, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Olaru, Radaslavescu, Laszlo, Popa, Alhassan
  • Atacanţi: Coman, Compagno, Miculescu, Baluta, Luis Phelipe

"Suntem 28 pentru cantonamentul din Turcia. Pandele, Udrea, plus doi jucători aflaţi în recuperare: Chiricheş şi Luca Ciobanu, care a avut o accidentare la ligamente încrucişate. 

Vom avea trei copii de la 2007, Laszlo Matyas, Vlad Mihai Toma şi David Popa, dar ei au mai fost şi în vară, mai puţin Laszlo, care s-a prezentat foarte bine", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB, cantonament în Turcia

După efectuarea vizitei medicale, FCSB va pleca în Turcia, pentru un cantonament care se va desfăşura până pe 21 ianuarie. Luni, la ora 18:00, vicecampioana României va decola spre Antalya.

În Turcia, lotul condus de Elias Charalambous se va pregăti la Gloria Sports Arena, unde FCSB va disputa şi singurul meci amical al cantonamentului, pe 14 ianuarie, împotriva ocupantei locului 3 din campionatul Austriei, LASK. Ora de disputare a jocului cu austriecii va fi anunţată ulterior.

FCSB va juca prima partidă oficială din 2024 pe 22 ianuarie, pe Arena Naţională, împotriva celor de la UTA, în cadrul etapei a 22-a din Superligă.

Afla mai multe despre: fcsbantalyainms 

viewscnt
Articole similare