Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB s-ar putea muta pe un nou stadion încă din primele etape din 2022: ”Din ianuarie va fi functional 100%”

FCSB s-ar putea muta pe un nou stadion încă din primele etape din 2022: ”Din ianuarie va fi functional 100%”

Special

Comentarii

Eduard Novak a dat asigurări că stadionul Arcul de Triumf va putea fi închiriat începând cu luna ianuarie 2022.

Considerat casa rugby-ului românesc, noul stadion Arcul de Triumf a fost gata în urmă cu un an. Rugby-ul a rămas sportul care va avea prioritate pe noua arenă, dar ea a fost construită să fie închiriată şi pentru alte sporturi.

Pe rând, Rapid, FCSB şi chiar Dinamo şi-au făcut planuri să-şi joace unele meciuri pe stadionul Arcul de Triumf, dar nu l-au putut închiria timp de un an.

FCSB s-ar putea muta pe stadionul Arcul de Triumf chiar din prima etapă din 2022

Între timp, lucrările la noul stadion Rapid au fost finalizate şi arena este aproape de momentul în care va fi inaugurată. Astfel, giuleştenii nu mai au motive să ceară să joace pe noul stadion Arcul de Triumf.

Aici s-ar putea muta FCSB, care în continuare are mari probleme cu meciurile de acasă atunci când National Arena se închide din diverse motive.

Cei de la FCSB au depus mai multe cereri să-şi dispute meciurile pe Arcul de Triumf, în măsura în care programul meciurilor de rugby o permite, dar până acum s-au lovit de refuzuri.

Motivul pentru care Arcul de Triumf n-a putut fi închiriat până acum ţine de birocraţie. Pur şi simplu nu a existat un cadrul legal prin care arena să poată fi închiriată.

Acest lucru s-a rezolvat prin transformare stadionului în centru naţional sportiv. Eduard Novak, ministrul Sportului, susţine că lucrurile s-au rezolvat şi arena Arcul de Triumf va putea fi închiriată încă din ianuarie 2022.

Acest lucru ar putea însemna că FCSB s-ar putea muta aici încă din primele etape din 2022.

”Au fost mai multe situaţii complexe acolo, şi de pandemie, şi nu ştiu ce. Noi, de câte ori am avut ocazia, până la sfârşit de an, e dat în administrare să-şi desfăşoare Federaţia de Rugby meciurile din mijlocul lui octombrie până la sfârşitul lui decembrie

Şi acele meciuri care ar fi trebuit disputate aici, s-au disputat în Italia şi mi se pare că au fost două meciuri.

Noi vom înfiinţa un centru naţional sportiv, sunt ultimele semnături, a fost şi blocajul politic, au fost mai multe probleme care au intervenit. Din ianuarie va fi functional 100% şi asta ne dorim”,
a declarat Eduard Novak.

Afla mai multe despre: eduard novak 

viewscnt
Articole similare