Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB sau Serie C! Adi Petre, situaţie disperată în Italia. Ce se întâmplă la Cosenza cu atacantul de care Gigi Becali a vrut să scape

FCSB sau Serie C! Adi Petre, situaţie disperată în Italia. Ce se întâmplă la Cosenza cu atacantul de care Gigi Becali a vrut să scape

FCSB

Comentarii

Fostul atacant al naţionalei României U21, Adrian Petre (22 de ani), care e împrumutat de FCSB în Serie B, la Cosenza, ar putea pleca şi de la actuala echipă. Românul nu a fost inclus în lotul echipei pentru ultimul meci din campionat, iar presa din Italia a dezvăluit care e motivul.

În Italia, acolo unde ar fi urmat să-şi relanseze cariera, Adrian Petre are cifre mai slabe decât la FCSB, unde Gigi Becali a vrut să scape de el. Atacantul român a jucat în nouă meciuri pentru Cosenza, în Serie B şi în Cupa Italiei, dar nu a reuşit să marcheze. De altfel, Cosenza are cel mai slab atac din Serie B, iar antrenorul Roberto Occhiuzzi ia primele măsuri dure. 

Situaţie ingrată pentru Adrian Petre în Italia! Poate ajunge în Serie C

Sâmbătă, Cosenza s-a deplasat pe terenul echipei Monza, cu care a remizat, scor 2-2. Totuşi, Adrian Petre nu a făcut parte din lotul echipei sale, aceasta fiind decizia antrenorului Roberto Occhiuzzi . "Adrian Petre nu a urcat în avionul care a dus echipa în Lombardia, din motive tehnico-tactice, conform antrenorului", susţine Tifocosenza.it, care a adăugat: "Borelli şi Petre ar putea pleca de la Cosenza. Virtus Francavilla (n.r. - din Serie C) ar putea fi următoarea echipă a românului. Ar mai putea prinde ceva experienţă în Serie C". 

De altfel, Cosenza e pregătită să aducă doi atacanţi, în această iarnă, pentru a evita retrogradarea. Presa din Italia a anunţat posibila venire a "coşmarului" României de la EURO 2016. 

FCSB caută atacant. Când poate reveni Adi Petre la echipa lui Gigi Becali

Adrian Petre e doar împrumutat de la FCSB până în vară, iar acesta ar urma să revină la echipa lui Gigi Becali. Cosenza a achitat 50.000 de euro pentru împrumut şi ar fi urmat să achite 250.000 de euro pentru un transfer definitiv. Totuşi, şansele ca italienii să facă pasul decisiv sunt mici. 

La FCSB, Adrian Petre a marcat doar de trei ori în 16 meciuri jucate, prea puţin pentru pretenţiile lui Gigi Becali, care l-a cumpărat în schimbul sumei de 500.000 de euro. 

Atacantul român mai are contract cu FCSB până în 2024, iar Gigi Becali îşi poate lua adio de la gândul că-şi va acoperi investiţia, în viitorul apropiat, din cauza formei lui Adi Petre. În tot acest timp, Gigi Becali caută un atacant, în condiţiile în care Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc au dezamăgit. 

 

Afla mai multe despre: adrian petrefcsbgigi becaliadrian petre italiatransfer adrian petre 

viewscnt
Articole similare