Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB sau Steaua? Răspunsul lui Emeric Ienei, omul care a câştigat Cupa Campionilor cu echipa "armatei"

FCSB sau Steaua? Răspunsul lui Emeric Ienei, omul care a câştigat Cupa Campionilor cu echipa "armatei"

Superliga

Comentarii

Emeric Ienei, tehnicianul care a adus Stelei cel mai strălucitor trofeu din fotbalul european la nivel de club, a vorbit pentru Telekom Sport despre ruptura provocată în momentul în care Gigi Becali a pierdut dreptul de a folosi marca "Steaua", iar echipa sa a devenit FCSB, în timp ce CSA joacă în Liga a 4-a.

Ienei spune că nu poate fi făcută o diferenţiere clară între cele două echipe, în condiţiile în care istoria celor două cluburi se împleteşte pentru mai bine de un deceniu. Totuşi, se referă la echipa din Liga 1 drept Steaua.

"Pentru mine este Steaua. Şi am să spun de ce. Steaua este singura echipă care a reuşit pentru România să câştige Cupa Campionilor. Şi atunci sigur că nu putem să spunem, să mutăm totul în grădina CSA.  Şi ar trebui să ajutam mai mult Steaua. Deşi atunci când s-a câştigat Cupa Campionilor, să ştiţi că norocul meu a fost că în aceeasi perioadă s-au născut nişte jucători extraordinar de talentaţi, cu nişte calităţi. Şi nu numai calităţi fizice, tehnico-tactice, ci şi calităţi psihice.

Aici există o chestiune, ştiu eu, de rivalitate, între cei care au fost şi care, pe bună dreptate, spun, domne, CCA-ul... Pardon, eu am rămas cu CCA-ul... cu Steaua rămânem, pentru că oricum cu ei am avut succesul cel mare. Iar echipa de acum, sigur, că mie îmi pare rău că nu au câştigat campionatul. Poate meritau şi ei să câştige campionatul. Dar undeva s-a făcut o greşeală"
, a declarat Emeric Ienei pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: fcsbsteauaienei 

viewscnt
Articole similare