Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB scapă de COVID-19. Încă trei jucători s-au întors la antrenamente înaintea meciului cu FC Argeş!

FCSB scapă de COVID-19. Încă trei jucători s-au întors la antrenamente înaintea meciului cu FC Argeş!

FCSB

Comentarii

Cazurile de COVID-19 de la FCSB încep să se risipească. Încă trei jucători ai roş-albaştrilor au ieşit din izolare şi au revenit, miercuri, la antrenamente.

FCSB scapă de COVID-19. Încă trei jucători s-au întors la antrenamente înaintea meciului cu FC Argeş

FCSB a devenit, în urmă aproape două săptămâni, un adevărat focar de COVID-19 după ce au apărut nu mai puţin de 17 cazuri la echipă. Formaţia antrenată de Edi Iordănescu începe să-şi recupereze din jucători. Fanatik anunţă că alţi trei jucători au ieşit din izolare şi au revenit la antrenamentele roş-albaştrilor.

Sursa citată susţine că Iulian Cristea, Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea s-au refăcut şi chiar pot fi folosţi în meciul de duminică, cu FC Argeş. Al al doilea "val" de jucători care ies din izolare, după ce şi Budescu, Straton şi Şerban au revenit şi ei în cadrul şedinţelor de pregătire.

O altă veste bună este cea că Florin Tănase ar putea juca împotriva argeşenilor, în ciuda entorsei suferite la partida cu cealaltă echipă din judeţ, CS Mioveni.

Edi Iordănescu a revenit şi el la antrenamentele FCSB

O altă revenire importantă la FCSB este cea a antrenorului Edi Iordănescu şi a celor din stafful său care au fost declaraţi pozitiv împreună cu tehnicianul. Iordănescu Jr. a scăpat de Coronavirus şi a revenit să-şi conducă jucătorii la şedinţele de pregătire şi meciuri. Cât a lipsit, locul lui Edi Iordănescu a fost ţinut de Eugen Nae, antrenor cu portarii în stafful lui Cosmin Olăroiu. Oli a fost de acord să-şi lase omul, care a mai lucrat la FCSB, să-i ajute pe roş-albaştri.

Afla mai multe despre: fcsbjucatoricovid-19revenireantrenamente 

viewscnt
Articole similare