Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB se întoarce la Giurgiu unde a pierdut în sezonul regular, dar Dică nu se teme de meciul cu Astra

FCSB se întoarce la Giurgiu unde a pierdut în sezonul regular, dar  Dică nu se teme de meciul cu Astra

FCSB

Comentarii

Nouă victorii, două remize şi trei înfrângeri este plamaresul grupării de la malul Dunării pe teren propriu în ediţia curentă a Ligii 1 Betano. De partea cealaltă, bucureştenii au înregistrat în deplasare şapte succese, patru rezultate de egalitate şi trei partide pierdute.

"E un meci foarte important pentru noi, cum vor fi toate cele şase pe care le mai avem de disputat în play-off. Întâlnim Astra, o echipă bună, din punctul meu de vedere, acum şi-a schimbat şi antrenorul, au avut o altă atitudine la meciul cu CFR Cluj. O echipă bine organziată defensiv, se apără în propria jumătate cu toată echipa. Pe faza ofensivă înceracă foarte mult contraatacul, pentru că au mulţi jucători de viteză şi se bazează foarte mult şi pe fazele fixe. Trebuie să fim concentraţi sută la sută pe aceste lucruri şi trebuie să reuşim să-i blocăm, să le punem probleme şi să facem un bun joc ofensiv.

Organziaţi erau şi înainte de a veni Mulţescu, dar au acum o altă atitudine. Am avut două jocuri foarte grele pe vremea când erau antrenaţi de Edi Iordănescu, pe care nu am reuşit să le câştigăm în campionatul regulat. Când au un antrenor nou, jucătorii au o altă atitudine, jucătorii încearcă să demonstreze că merită să joace mai mult. Nu mi-e teamă de acest meci, dar privim jocul foarte serios, avem nevoie să fim concentraţi şi să dăm totul, să avem o atitudine bună şi doar aşa putem să câştigăm.

Dacă ne vom crede dinainte învingători, cu siguranţă vom avea probleme. Dar jucătorii s-au antrenat foarte bine în această săptămână, aşa cum au făcut-o în ultima perioadă, şi îi văd concentraţi pentru această partidă", a spus antrenorul.

Afla mai multe despre: steauafcsbastradicaemotiiproblemeliga 1giurgiu 

viewscnt
Articole similare