Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB se mai desparte de doi tineri jucători. Ce hotărâri a luat CNSL în privinţa altor memorii depuse în Liga I

FCSB se mai desparte de doi tineri jucători. Ce hotărâri a luat CNSL în privinţa altor memorii depuse în Liga Igalerie foto

FCSB

Comentarii

Continuă plecările în masă de la FCSB. În urma ultimelor decizii luate de CNSL, vicecampioana României se mai desparte de doi tineri jucători.

Site-ul oficial al LPF a publicat deciziile luate în ultima adunare de la CNSL (Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF), din data de 8 august. În urma acestor decizii, Vlad Petruţ şi-a încheiat conturile cu FCSB. Astfel, la nici doi ani de la semnarea contractului, fundaşul de 21 de ani s-a despărţit de vicecampioana României.

Deciziile luate de CNSL

OMRANI ABDEL-SLEM BILLEL VS. FC CFR 1907 CLUJ – Acţiune în constatare – Admite excepţia lipsei de interes. Respinge acţiunea ca fiind lipsită de interes. Cu recurs.
ENZA YAMISSI MANASSE RUBEN VS. CS CONCORDIA CHIAJNA – Pretenţii financiare – Acordă termen la data de 22.08.2018.
BUMBA CLAUDIU VASILE VS. CS CONCORDIA CHIAJNA – Pretenţii financiare – Acordă termen la data de 22.08.2018.
BUD IONUŢ CRISTIAN VS. CS CONCORDIA CHIAJNA – Încetare raporturi contractuale şi pretenţii financiare – Ia act de renunţarea la judecata capătului de cerere având ca obiect încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părţilor. Obligă clubul la plata către jucător a debitului reprezentând drepturi financiare şi a taxei de procedură. Cu recurs.
DANDEA ALEXANDRU VS. AFC ASTRA GIURGIU– Pretenţii financiare – Admite cererea reclamantului. Obligă pârâtul la plata debitului reprezentând drepturi financiare restante. Obligă pârâtul la plata taxei de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare.
BALAURU DRAGOŞ VS. FC VOLUNTARI – Pretenţii financiare– Acordă termen la data de 22.08.2018.
IVANOVICI PETRE VS. FC VOLUNTARI – Pretenţii financiare – Acordă termen la data de 22.08.2018.
VLAD PETRUŢ VS. FC FCSB – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părţilor, începând cu data de 08.08.2018. Irevocabilă.
SURUGIU OLIVIAN VS. FC HERMANNSTADT – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părţilor, începând cu data de 08.08.2018. Irevocabilă.

În plus, FCSB va mai rămâne, cel mai probabil, fără încă un jucător. Rareş Enceanu a depus memoriu şi aşteaptă acum decizia oficială în privinţa încetării contractului pe care-l are cu vicecampioana României. Mijlocaşul a dat probe în această vară. 

Decizia finală a celor de la CNSL va fi dată săptămâna viitoare, pe 16 august.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbrares enceanusteauavoluntarihermannstadt 

viewscnt
Articole similare