Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB se pregăteşte de o nouă lovitură financiară! Totul se rezolvă în această iarnă: ”Sigur vom lua cinci sau şase milioane de euro”

FCSB se pregăteşte de o nouă lovitură financiară! Totul se rezolvă în această iarnă: ”Sigur vom lua cinci sau şase milioane de euro”

FCSB

Comentarii

Chiar dacă situaţia din ultima perioadă la echipă nu este tocmai bună, roş-albaştrii bifând trei înfrângeri consecutive, lucrurile merg extraordinar pe plan financiar pentru FCSB

Gigi Becali a anunţat că echipa se pregăteşte să încaseze o sumă importantă în următoarea perioadă, bani care se vor adăuga la alte câteva milioane deja existente în conturile echipei.

În luna ianuarie voi încasa cinci sau chiar şase milioane de euro! În conturi sunt deja cinci milioane de euro, deci nu îmi fac griji, sunt foarte liniştit din punctul ăsta de vedere”, a spus Becali la Prox.

Banii pe care steliştii îi vor încasa în debutul lui 2018 nu vin din vânzarea vreunui jucător, ci din drepturile de participare în Europa League.

Bilete-pariuri.ro, cel mai noi site de Pariuri SportivePonturi PariuriBilete Castigatoare. Aici poti urmari cele mai de succes Ponturi Pariuri din cadrul sectiunii Biletul Zilei.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbbaniuefaeuropa league 

viewscnt
Articole similare