Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB se pregăteşte să se despartă de cel mai productiv jucător! Becali şi-a dat acordul, iar transferul se face la finalul sezonului

FCSB se pregăteşte să se despartă de cel mai productiv jucător! Becali şi-a dat acordul, iar transferul se face la finalul sezonului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a sperat că va reuşi să-l vândă pe bani grei pe Denis Alibec, dar evoluţiile catastrofale ale atacantului au îndepărtat orice ofertă. Totuşi, la finalul sezonului FCSB va bifa o nouă vânzare importantă.

Cu 13 goluri marcate în actuala ediţie, la egalitate în fruntea golgheterilor cu Ţucudean, Harlem Gnohere are şanse importante să prindă transferul carierei la finalul sezonului.

”Bizonul” este decisiv pentru FCSB şi a ţinut echipa în viaţă, într-un sezon în care Alibec a fost inexistent şi doar Budescu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor. 

20 de goluri au marcat împreună Gnohere şi Budescu. 56 de goluri a înscris FCSB în acest sezon

Gnohere a fost la un pas s-o părăsească pe FCSB chiar în această iarnă, dar Becali a refuzat în acel moment transferul. Alibec nu a dat randamentul aşteptat, iar timpul era prea scurt pentru aducerea unui atacant de valoare.

Totuşi, Becali a anunţat că îi va da drumul atacantului francez în cazul în care va exista o formaţie care va plăti 3,5 milioane de euro. În acest moment, ”Bizonul” este urmărit de o formaţie din Emiratele Arabe Unite şi sunt şanse importante ca mutarea să se facă la finalul playoff-ului.

Afla mai multe despre: fcsbgnohereliga 1,  

viewscnt
Articole similare