Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB se teme de Ianis. Fiul "Regelui", luat în vizor de Teja. "De mic am dorit să devin cel mai bun din ţară"

FCSB se teme de Ianis. Fiul "Regelui", luat în vizor de Teja. "De mic am dorit să devin cel mai bun din ţară"

Farul Constanța

Comentarii

Ultimul meci din prima etapă de play-off se joacă în aceată seară pe Arena Naţională şi în direct pe Telekom Sport. Mihai Teja şi Iulian Cristea au analizat partida, iar principalul pericol pentru vicecampioana României o reprezintă Ianis Hagi.

Jucătorul de 20 de ani al Viitorului este lăudat de tehnicianul roş-albastru. “Mi-aş dorit să-l înving pe Hagi. Dacă intra Gică pe teren, diferenţa era foarte mare. Dar nu intră Gică pe teren, nici eu, vor intra echipele pe care le antrenăm, iar eu îmi doresc să ieşim învingători din acest meci. Pe teren va intra însă un alt Hagi, Ianis! Un jucător foarte bun, un jucător care poate face diferenţa oricând! Dar mai mult am încredere în băieţii mei şi sunt sigur că vor face un meci foarte bun luni seară”, a declarat Teja.

Iulian Cristea a spus la rândul lui: “E un jucător bun, tehnic, dar mie nu mi-e greu să joc împotriva lui”.

Ianis Hagi a vorbit şi el despre partida din această seară de pe Arena Naţională: “Muncesc zi de zi pentru asta. De mic am dorit să devin cel mai bun din ţară, dar şi în afara ţării atunci când voi juca. Eu am mai puţine trofee, dar tata are o cameră plină şi asta este o motivaţie pentru mine să mă autodepăşesc şi să ajung într-o bună zi la performanţele lui”.

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorulfcsb 

viewscnt
Articole similare