Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a abandonat golgeterul! Harlem Gnohere, cel mai bun atacant din ultimii doi ani a fost exilat pe banca de rezerve

FCSB şi-a abandonat golgeterul! Harlem Gnohere, cel mai bun atacant din ultimii doi ani a fost exilat pe banca de rezerve

FCSB

Comentarii

Cel mai bun jucător al vicecampioanei, golgeterul echipei în ultimii doi ani, francezul Harlem Gnohere nu mai e titular la FCSB! Mihai Teja a preferat să înceapă cu Rusescu la Călăraşi şi cu Hora contra celor de la Hermannstadt.

Chiar dacă a fost accidentat şi a lipsit la câteva antrenamente în stagiul din Spania, acum francezul e pus la punct şi nu mai are probleme medicale. Acesta a intrat doar în ultimele 15 minute în ambele meciuri din 2019, fiind extrem de nemulţumit.
 
"Este normal să fie supărat că nu e titular şi lucrul acesta mă bucură. Există o competiţie pe posturi şi lucrul acesta nu poate să ducă decât la progres. «Bizonul» a avut nişte probleme în cantonament, nişte probleme fizice, din cauza cărora nu s-a antrenat 10 zile. Din punctul meu de vedere, încă nu este sută la sută din punct de vedere fizic. Atâta tot! Harlem este un jucător important pentru noi, este golgeterul echipei şi ne bazăm foarte mult pe el", a declarat Teja după meciul cu Hermannstadt.
 
După niciunul dintre cele două meciuri din acest an, Harlem n-a vrut să vorbească despre situaţia lui. Fiind supărat şi dezamăgit. Sure din cadrul echipei au dezvăluit pentru GSP că că Teja a discutat faţă-n faţă cu Gnohere şi i-a transmis acestuia că e mulţumit de randamentul pe care l-a arătat la antrenamente şi că va miza pe el în partida cu Hermannstadt. Doar că totul s-a schimbat radical în ziua meciului, la Berceni, când Teja a anunţat primul „11” în vestiar, iar Gnohere era doar rezervă! 

Afla mai multe despre: deciziemihai tejaharlem gnohereabsentarezervatitularprobleme 

viewscnt
Articole similare