Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a aflat adversara! Se va duela cu Lazio pentru un loc în "optimi". Când se joacă partidele şi lista completă a 16-imilor

FCSB şi-a aflat adversara! Se va duela cu Lazio pentru un loc în "optimi".  Când se joacă partidele şi lista completă a 16-imilor

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB se va duela cu Lazio pentru un loc în optimile de finală ale Europa League. Cele mai tari dispute sunt Dortmund - Atalanta şi Lyon - Villarreal. Românii de la Ludogoreţ au avut ghinion la tragerea la sorţi. Vor întâlni AC Milan.

UPDATE UEFA a decis. Meciul FCSB - Lazio se va juca pe 15 februarie, de la 22:05, în timp ce returul de la Roma se va disputa pe 22 februarie, de la 20:00 (ora României).


FAZA ŞAISPREZECIMILOR EUROPA LEAGUE
Borussia Dortmund - Atalanta
Nice - Lokomotiv Moscova
Copenhaga - Atletico Madrid
Spartak Moscova - Athletic Bilbao
AEK Atena - Dinamo Kiev
Celtic - Zenit
Napoli - Leipzig
Steaua Roşie - ŢSKA Moscova
Lyon - Villarreal
Sociedad - Salzburg
Partizan - Plzen
FCSB - Lazio
Ludogoreţ - AC Milan
Astana - Sporting Lisabona
Ostersunds - Arsenal
Marseille - Braga

Meciurile tur se vor juca pe 15 februarie, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 22 februarie.


În urna capilor de serie vor fi echipele Villarreal, Dinamo Kiev, SC Braga, AC Milan, Atalanta, Lokomotiva Moscova, Viktoria Plzen, Arsenal Londra, Salzburg, Athletic Bilbao, Lazio, Zenit Sankt Petersburg, Atletico Madrid, ŢSKA Moscova, Sporting Lisabona şi RB Leipzig.

Cu excepţia formaţiei din Plzen, FCSB poate juca împotriva oricărei echipe de mai sus.

În urna celor care nu vor fi capi de serie se află: AEK Atena, Astana, Celtic, Steaua Roşie Belgrad, Borussia Dortmund, FCSB, FC Copenhaga, Ludogoreţ, Lyon, Marseille, Napoli, Nice, Östersund, Partizan, Real Sociedad  şi Spartak Moscova.

Echipele din aceeaşi ţară nu se pot întâlni în această fază, aşa cum nici echipele din Rusia şi Ucraina nu pot fi adversare.

Tragerea la sorţi va avea loc azi, de la ora 14.00, la Nyon, în direct la Telekom Sport. Partidele din 16-imi se vor disputa în dublă manşă, la 15 şi 22 februarie 2018.

Înaintea tragerii la sorţi pentru 16-imile Ligii Europa va avea loc tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor, unde sunt angrenate echipele: FC Barcelona, FC Basel, Bayern Munchen, Beşiktaş Istanbul, Chelsea, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain, FC Porto, Real Madrid, FC Sevilla, AS Roma, Şahtior Doneţk şi Tottenham Hotspur.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbgnoherealibecdica 

viewscnt
Articole similare